SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: "Hem de cuidar més els detalls"

Molo admet errors però veu l’equip “competitiu”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Manuel Jesús Casas Molo, va admetre ahir que “alguna cosa estem fent malament”, després que l’equip només hagi sumat un punt dels últims nou possibles, però no veu motius per a l’alarma perquè l’equip “ha estat competitiu en tots els partits, excepte davant de la Nucia”, va valorar. Per això va dir que “no estic preocupat, estic ocupat a canviar aquesta ratxa. Quan les coses no surten cal cuidar més els detalls. Hem de treballar més algunes coses”, va explicar.

Va afegir que han analitzat els tres últims partits i que en tots “vam fer moltes coses bé”, i va puntualitzar que “amb el Llagostera el duel el teníem controlat i ells van marcar en la primera rematada; amb el Barcelona B vam empatar amb deu i, amb l’Andorra, també vam estar molts minuts amb un jugador menys i, malgrat tot, al minut 93 vam tenir tres córners i en la contra ens van marcar. Valoro això, que l’equip és competitiu en cada encontre. Després pots ser més encertat o menys, però l’equip competeix”, va insistir.

Respecte a l’Ebro, rival demà al Camp d’Esports, va dir que “és un partit complicat i davant tindrem un rival que té bons jugadors i, encara que a nivell de classificació [ocupa el lloc 15], són un equip dur, incòmode i amb jugadors veterans. Serà complicat”, va afegir el tècnic.

També va defensar que l’equip està bé anímicament. “Diumenge va ser un dia dur, és difícil encaixar una derrota com aquesta. Però la gent està molt mentalitzada. Som a la jornada 16 i tenim el repte de capgirar aquesta ratxa i tornar als bons resultats.”

També va confiar que el fet de jugar a casa ajudi a revertir la situació. “Al Camp d’Esports sempre ens sentim còmodes. Sempre ho he dit, quan la gent està amb nosaltres i ens ajuda és una cosa que notem molt i ho valorem”, va concloure. Molo complirà demà el segon i últim partit de sanció.

El Juvenil només suma un punt a Menorca (2-2)

El Juvenil, necessitat de punts en la lluita per la permanència, només en va sumar un ahir a Menorca, al camp de l’At. Vila-Carlos (2-2). Es va avançar l’equip local, Sergi Armero i Febas van capgirar el marcador i el 2-2 va arribar de penal en el minut 90.

Molo, al costat de Jorge Garcés, en un partit al Camp d’Esports.

Molo, al costat de Jorge Garcés, en un partit al Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

tracking