TENIS TAULA EUROPE CUP

L'Asisa Borges cau davant del Taverzo a l'anada de vuitens

Haurà de remuntar un 1-3 dissabte per ser present a la següent eliminatòria

Joan Masip va sumar l’únic punt per als lleidatans a l’imposar-se a Xijun Zhou.

L’Asisa Borges Vall va caure ahir per 1-3 davant el Benelux Group Taverzo a l’anada dels vuitens de final de la Europe Cup, per la qual cosa dissabte (18.00) haurà de remuntar Zoetermeer (Holanda) per ser a la següent eliminatòria. Marc Duran va obrir el partit amb el belga Yannick Vostes, davant el qual va caure per un clar 0-3. El jugador del Borges va tenir opcions en els tres jocs, però va acabar cedint per 10-12, 8-11 i 7-11. Amb el primer punt en contra, els lleidatans van alinear Joan Masip, que va haver d’enfrontar-se al xinès Xijun Zhou. El representant del Borges, que el cap de setmana va competir amb la selecció estatal al Canadà, va aconseguir l’empat a l’imposar-se al seu rival per 3-0, amb parcials d’11-8, 11-8 i 13-11.

El jugador del Taverzo, que havia perdut el duel amb Masip, va capgirar el partit contra Marc Duran

Albert Vilardell, que també va competir durant el cap de setmana amb la selecció a Finlàndia, es va enfrontar al tercer partit a l’holandès Laurens Tromer. El neerlandès es va adjudicar els dos primers sets per 7-11 i 6-11, però el jugador del Borges va aconseguir empatar el duel (13-11 i 11-9). En el cinquè i definitiu joc, les forces van fallar a Vilardell i Tromer va atorgar el segon punt al Taverzo per un clar 4-11. L’Asisa Borges va tornar a alinear Marc Duran al quart partit, i l’equip holandès va optar per Xijun Zhou. El jugador lleidatà va disputar un gran primer set i se’l va adjudicar per un 11-7, i va encarrilar el partit enduent-se el segon per un ampli 11-4. Tanmateix, quan tot semblava indicar que el duel es decidiria en un cinquè partit, Zhou va reaccionar per al Taverzo. Va retallar diferències amb un 8-11 i després va empatar el duel amb un 5-11. Al desempat, el representant dels holandesos tot just va donar opció a Duran i es va imposar per 4-11, de manera que es va endur el quart partit i va segellar el triomf per al Taverzo (1-3). Dissabte a Holanda, els lleidatans hauran de vèncer per un clar 0-3 o 1-3 amb un millor average per passar de ronda.