SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Provencio, amb experiència a Segona A, reforç blau

El Lleida incorpora el centrecampista madrileny en lloc del lesionat Felip

Provencio, el dia de la presentació amb l’Eivissa.

Provencio, el dia de la presentació amb l’Eivissa.PERIÓDICO DE IBIZA Y FORMENTERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar ahir la incorporació del centrecampista Daniel Provencio Azcune (Madrid, 7-10-1987), un jugador amb experiència a Segona A i que ha disputat tres play-offs d’ascens a la divisió de plata, en un dels quals va aconseguir l’èxit el 2018 quan militava a l’Elx. El Lleida va arribar a un acord amb Provencio pel que queda de temporada una vegada que va rebre l’autorització per part de la Reial Federació Espanyola de Futbol per cobrir la baixa de llarga durada d’Álex Felip.

Daniel Provencio, que la temporada passada va jugar a l’Eivissa de Segona B cedit per l’Elx, era un dels jugadors que el Lleida seguia aquest estiu per tancar la plantilla. L’acord, tanmateix, no es va produir aleshores i el jugador madrileny es trobava sense equip, per la qual cosa va formar part de les sessions AFE integrades per 23 jugadors lliures elegits pel Comitè Tècnic de Selecció de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE).

Ha jugat tres promocions d’ascens amb At. Llevant, Hospitalet i Elx, i amb l’últim va aconseguir l’èxit

El veterà jugador, de 32 anys, ha jugat a Segona divisió A amb el Rayo Vallecano (amb el qual va ascendir a Primera), Mirandés (va jugar 80 partits) i Elx on, després d’ascendir a la categoria de plata, ja no va tenir tant protagonisme la temporada passada i va recalar al mercat hivernal a l’Eivissa, on no va renovar al juny.

El millor moment el va viure a l’Hospitalet, on va arribar fins a l’eliminatòria final del play-off d’ascens a Segona A davant del Leganés. Anteriorment, havia jugat un altre play-off amb l’Atlètic Llevant.

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va destacar del nou reforç blau “la capacitat per incloure molt terreny de joc al centre del camp” i “el desplegament físic tant en defensa com en atac”. A més, va dir de Provencio que “és un centrecampista de llarg recorregut amb arribada des de la segona línia, que s’adapta bé a les diferents posicions del centre del camp i que aportarà un plus de competitivitat”.

Els abonats podran adquirir avui les entrades per a la Copa

El Lleida començarà avui a dispensar les entrades per al partit de la Copa del Rei, que disputarà el dia 19 amb el RCD Espanyol (19.00 hores). Els abonats més fidels, que fa dos o més temporades que tenen abonament, podran veure gratis el partit, però hauran de recollir l’entrada a les taquilles del club des d’avui i fins al dissabte dia 14. També podran recollir-la durant aquests mateixos dies els abonats nous d’aquesta temporada, però ells hauran de pagar entre 15 i 5 euros, depenent de la ubicació. A partir del dilluns 16 ja podrà comprar la localitat el públic en general, amb preus entre 35 i 20 euros. El mateix dia del partit costaran entre 45 i 25.

tracking