SEGRE

DEPORTES

L'Atlètic serà a vuitens

Un gol de João Félix de penal, després de fallar-ne un altre Trippier, va encarrilar una classificació segellada per Felipe a la segona part || Els matalassers dominen un Lokomotiv inoperant en atac

Els jugadors matalassers celebren el segon gol que va deixar la classificació sentenciada.

Els jugadors matalassers celebren el segon gol que va deixar la classificació sentenciada.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlètic de Madrid va segellar ahir la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions gràcies a una folgada i balsàmica victòria per 2-0 davant d’un inoperant Lokomotiv de Moscou, aconseguida amb gols de João Félix i Felipe Monteiro. La mala ratxa de l’equip matalasser, a raó de dos empats i dos derrotes en els seus quatre últims partits, ha hipotecat les seues opcions de títol a LaLiga i amenaçava de truncar la seua participació a la màxima competició europea, despertant els fantasmes del 2017.

Així, els pupils de Diego Pablo Simeone van apretar amb el seu primer atac i van forçar un penal als 45 segons. Després d’una passada d’Álvaro Morata filtrada a l’esquena dels centrals, João Félix va córrer amb fe quan semblava que la pilota marxava fora; en el control, va ser travat pel porter Anton Kotxenkov i des del VAR es va corroborar la falta. No obstant, Kotxenkov va esmenar immediatament la situació al desviar la pena màxima que havia tirat Trippier. De nou, el VAR va entrar en escena i l’àrbitre va decretar el segon penal de la nit. Aquesta vegada el va llançar João Félix i va anotar l’1-0.

La calma es va instal·lar a l’estadi Metropolitano, les grades del qual es van quedar decebudes quan a Morata se li va anul·lar un gol en el minut 26. La consulta de Kassai amb el VAR va indicar que Morata estava en fora de joc per escassos centímetres. El segon gol de l’Atlètic va haver d’esperar. El va materialitzar Felipe, al cap de poc de començar el segon temps, en un córner, un gol que deixava ja liquidada la tan anhelada classificació per a vuitens.

L’Atalanta fa història i jugarà els vuitens

L’Atalanta italià va fer ahir història al doblegar per 3-0 el Xakhtar Donetsk a Kharkiv (Ucraïna) i classificar-se per primera vegada en la seua història per als vuitens de final de la Lliga de Campions. La resta de grups ja estaven decidits. D’altra banda, Gennaro Gattuso es va convertir ahir en el nou tècnic del Nàpols, després que el club del sud destituís Carlo Ancelotti malgrat classificar-se per a vuitens.

tracking