HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Negades de cara a barraca

Un Vila-sana molt desencertat cau contra un rival directe i baixa a la vuitena plaça de la taula || Suma tan sols un triomf en les últimes quatre jornades

Una acció del partit d’ahir entre l’Alpicat i el Liceo B.

Una acció del partit d’ahir entre l’Alpicat i el Liceo B.CARLES MIRANDA

Un Vila-sana negat de cara a porteria va caure derrotat ahir per la mínima (1-0) a la pista de l’Alcorcón, un rival directe de la part mitjana de la taula. Les del Pla d’Urgell van tenir moltes oportunitats per marcar, però van ser incapaces de batre la portera De Santiago. Amb aquesta derrota les de Jordi Capdevila cauen a la vuitena posició de l’OK Lliga femenina.

El Vila-sana va prendre el comandament del partit tot just sortir a la pista. Les del Pla d’Urgell tenien el domini del matx i monopolitzaven les ocasions. Malgrat això, la seua superioritat a la pista no va arribar a transmetre’s al marcador. Per part de l’Alcorcón, l’ocasió més clara va ser el llançament de falta directa que va executar sense encert Paola Pascual.

A la segona meitat, el partit va seguir amb el mateix guió. El Vila-sana era qui tenia les millors ocasions però en una jugada de contraatac aïllada van ser les locals qui finalment van inaugurar el marcador per mediació de Carlota Antúnez. El Vila-sana va continuar atacant, però tampoc llavors va voler entrar la bola a la porteria.

alpicat

L’Alpicat es va retrobar ahir amb la victòria, després de dos jornades sense guanyar, al superar el Liceo B per 3-1. Els de Xavi Roy van ser superiors al rival, però no van sentenciar fins a l’últim minut per culpa de la falta de punteria. Joan Ramon Serret va avançar l’Alpicat amb dos gols abans de complir-se els vint minuts. Després de la pausa, tanmateix, el visitant Pablo Parga va retallar distàncies i va donar emoció al partit. L’Alpicat va reaccionar llavors però el gol de la sentència, de Miquel Serret, no va arribar fins als últims segons.