FUTBOL PRIMERA CATALANA

Triomf còmode del Mollerussa contra el cuer

El Mollerussa encadena amb el Sant Ildefons la segona victòria || Roger i Òscar Canadell van ser els golejadors

Una jugada del partit d’ahir entre el Mollerussa i el Sant Ildefons.

Una jugada del partit d’ahir entre el Mollerussa i el Sant Ildefons.MAITE MONNÉ

El Mollerussa va encadenar ahir contra el cuer de la categoria, el Sant Ildefons, la segona victòria a l’imposar-se de forma còmoda (0-2) amb gols dels germans Òscar i Roger Canadell. Els del Pla d’Urgell no van fer un partit excessivament brillant però van mantenir el seu rival a ratlla durant tot el partit.

Tan sols havien passat cinc minuts de joc quan va arribar el primer gol del partit. Òscar Canadell va avançar els locals driblant el porter per marcar a porta buida després de rebre una bona passada en profunditat de Soldevila.

El Mollerussa no va fer un partit excessivament brillant però es va mantenir sempre ferm en defensa

Al minut 13, una altra vegada Òscar hauria pogut ampliat l’avantatge amb un xut des de la frontal que va sortir lleugerament desviat. Poc després, el mateix protagonista va fallar en un un contra un amb el porter.

Mentrestant, el Sant Ildefons feia tímids intents d’atansar-se a la porteria d’Aceituno des de la distància o a través de jugades a pilota aturada. Malgrat això, en cap moment van posar en un compromís la defensa local.

Després del pas pels vestidors el matx va seguir amb el mateix rumb. Al minut 51 Roger Canadell va ampliar l’avantatge per al Mollerussa, en la primera ocasió clara de l’equip després de la pausa. Tampoc el 2-0 no va fer reaccionar el Sant Ildefons, que no aconseguia atansar-se a la porteria del Mollerussa, que, per la seua part, va continuar acumulant ocasions. Roger va ser el que més a prop va estar de marcar el tercer a l’enviar dos vegades la pilota al pal. Malgrat les errades, el Mollerussa es va mantenir ferm en defensa per segellar el triomf.

Turull: “Fa temps que buscàvem encadenar dos victòries” El tècnic del Mollerussa, Josep Maria Turull, es va mostrar satisfet amb el partit del seu equip i va explicar que feia “temps” que buscaven “encadenar dos victòries consecutives”. “Ha estat important el fet que hem estat capaços de marcar en els primers minuts de cada meitat del partit”, va afegir Turull, que també va destacar el fet que el seu equip va mantenir “el partit sota control”.