SEGRE

MOTOCICLISME FREESTYLE

El Freestyle Zombies espera un altre ple al Barris Nord

Els millors especialistes prendran part en l’espectacular esdeveniment de dijous

Alguns pilots van poder comprovar la transformació del pavelló Barris Nord per a l’esdeveniment.

Alguns pilots van poder comprovar la transformació del pavelló Barris Nord per a l’esdeveniment.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició del Freestyle Zombies Resurrection, que se celebrarà aquest dijous (19.00), espera un ple a les grades del Barris Nord, el pavelló que veurà en acció els millors especialistes de freestyle, quad, BMX i MTB. Organitzat pel Lleides Team, l’esdeveniment de freestyle comptarà amb protagonistes com Edgar Torronteras, l’italià Davide Rossi, el danès Alex Porsing, Marc Pinyol, Rocky Florensa i Antonio Navas.

Torronteras serà un dels principals reclams del Freestyle Zombies Resurrection. És un els pioners de l’FMX a Europa. Durant la dècada dels noranta, va participar en el campionat AMA SX americà de motocròs i va obtenir bons resultats, igual que en la majoria d’esdeveniments europeus de renom.

A més, té una llarga relació amb el Red Bull X-Fighter, que va començar el 2001 a València. Als pilots de freestyle se’ls unirà l’exhibició mai abans vista a la ciutat del pilot eslovè de quad cros Ales Rozman, a més dels riders de MTB i BMX Andreu Lacondeguy, Bienvenido Aguado, Diego Solans, Aleix Planella, l’austríac Dan Miller i Arkaitz Armendariz.

Així mateix, el xou mourà les emocions de tots els presents amb psycho dolls poloneses, que conjugaran el foc amb malabars; Dual DM Records, encarregats de la música que amenitzarà la vetllada, i amb la cantant Éphona, que realitzarà una actuació en directe.

El Freestyle Zombies Resurrection 2019 potenciarà aquest any el vessant solidari, ja que col·laborarà amb la Fundació Vicenç Ferrer. Així doncs, part de la recaptació de l’esdeveniment es destinarà a la compra d’un dels habitatges que formen part d’un dels projectes de la fundació a l’Índia, concretament el que té com a objectiu millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables als estats d’Andhra Pradesh i Telangana, al sud-est del país.

El projecte consisteix en la construcció de quinze cases al poble de Gollapalli, que representarà un canvi en la vida de les persones beneficiàries i de les seues famílies.

Les entrades per a l’esdeveniment es poden adquirir a la pàgina web events.lleides.com, així com a les taquilles del Barris Nord.

tracking