SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida ja treballa després de l'aturada

Comença a preparar la visita del Castelló aquest dissabte

Els jugadors del Lleida fent un dels exercicis ahir al camp Annex.

Els jugadors del Lleida fent un dels exercicis ahir al camp Annex.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida Esportiu va tornar ahir als entrenaments després de l’aturada nadalenca i ja prepara el partit de Lliga que l’enfrontarà aquest dissabte al Camp d’Esports al Castelló, segon classificat del grup.

Els homes de Molo es van exercitar al camp Annex, després de les tasques de col·locació de nous pans d’herba el mes de novembre passat i el resembratge del setembre al terreny de joc limítrof al Camp d’Esports.

Els de Molo necessitaven un descans després d’una mala dinàmica al sumar 2 punts de 18 possibles

El parèntesi nadalenc ha arribat de forma oportuna als blaus, que han acabat l’any en el seu pitjor moment, després de sumar només dos punts de 18 possibles. A més, suma 502 minuts sense marcar i només ha guanyat un dels últims nou partits.

En canvi, el Castelló manté una bona línia de regularitat, malgrat que en les últimes jornades ha perdut el liderat a favor del Sabadell, l’últim botxí del Lleida.

D’altra banda, la firma de roba esportiva Joma Sport seguirà patrocinant el Lleida Esportiu fins al 2022. El subministrador oficial de les equipacions de l’equip lleidatà renovarà per dos anys més la vinculació, que finalitza el 2020 i, per tant, seran onze anys ininterromputs les que totes dos parts es vinculin.

tracking