SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L’ICG posa a prova la seua millora

El Força Lleida rep avui el Leche Río Breogán (21.00) amb l’objectiu de ratificar la bona imatge amb què va guanyar a Palma || III Memorial Marc Retamero i, al descans, pluja de peluixos

L’ICG posa a prova la seua millora

L’ICG posa a prova la seua milloraSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida obre avui l’any sotmetent a un difícil examen la millora que va mostrar a l’últim partit del 2019 a Palma, on es va imposar per 73-83. Rep al Barris Nord un ex-ACB, el Leche Río Breogán (21.00), amb l’objectiu de ratificar la bona imatge que va mostrar a Mallorca i afegir al caseller una victòria que no serà fàcil i que el tècnic, Gustavo Aranzana, va assegurar que implica mantenir la humilitat i la línia de treball que va mostrar l’equip a Palma. El duel serà també la tercera edició del Memorial Marc Retamero i durant el descans tindrà lloc la ja habitual pluja de peluixos solidària. També, en col·laboració amb la Federació Catalana de Bàsquet, hi haurà recollida de roba de segona mà.

La victòria de Palma ha permès als jugadors “carregar les piles i els ha donat energia”, admetia ahir l’entrenador, Gustavo Aranzana. El triomf a l’última jornada del 2019 era el segon en nou jornades, amb la qual cosa tancava una pèssima ratxa que va portar l’equip a les posicions de descens.

Aranzana reconeix que la victòria a Mallorca va ser “un alliberament” i demana mantenir “la humilitat”

“A Palma buscàvem millorar sensacions, perquè el treball en el dia a dia és bo però calia aconseguir una victòria com més aviat millor. Va arribar a Palma i demostra que anem pel bon camí, perquè aquesta victòria va ser un alliberament per a tothom i els jugadors pensen que no som tan dolents. Però no hem fet res, queden dinou jornades, tot un món i el camí és difícil”, va afegir.

Va recordar que el triomf a Palma va ser fruit d’“un treball grupal, de la solidaritat col·lectiva. Vam fer els registres en defensa que necessitem per guanyar partits, perquè encaixant 90 o 100 punts és evident que no guanyarem”, va valorar.

De cara a l’encontre d’aquesta nit, Aranzana va recordar que s’ha de mantenir aquesta línia. “El partit té diverses lectures i la correcta és que l’equip ha canviat, hem de mantenir aquest nivell de concentració i a més juguem a casa, amb el suport del nostre públic. Hem de donar el màxim. Perquè si caiem en la falta d’humilitat i pensem que ja s’ha superat la sotragada, tornarem a caure en l’error”, va advertir. “Hem de continuar treballant i mantenir la humilitat”, va insistir.

Del Breogán va dir que és “un superequip”, i va afegir que “juga dur, té la millor línia exterior del campionat i és un grup sòlid que té moltes rotacions. Hem de donar el màxim de nosaltres perquè sense concentració i sense solidaritat ens anirà malament. Si no defensem bé no guanyarem i ens passaran com un corró”.

El Breogán arriba amb tres exlleidatans, Salva Arco, Sergio Quintela i Massine Fall.

L’ICG posa a prova la seua millora

L’ICG posa a prova la seua milloraSEGRE

L’ICG posa a prova la seua millora

L’ICG posa a prova la seua milloraSEGRE

tracking