SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

L’Ilerdauto Pardinyes fitxa l’aler Ander Urdiain, cedit pel Saragossa

Ander Urdiain, en un partit amb l’Osca.

Ander Urdiain, en un partit amb l’Osca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes ha reforçat la plantilla amb l’aler navarrès Ander Urdiain (Pamplona, 16-11-2000), que arriba cedit pel Casademon Saragossa. Urdiain, que mesura 2,01, va començar la temporada jugant al Levitec Osca, de LEB Or. Va tornar al Saragossa al desembre, on s’ha estat entrenant fins ara i el club aragonès l’ha cedit al Pardinyes. Urdiain és el segon jugador que el Saragossa cedeix aquesta temporada al Pardinyes, juntament amb Raúl Lobaco.

L’entrenador de l’Ilerdauto Pardinyes, Gerard Encuentra, va explicar ahir que “la veritat és que no estàvem buscant ningú, però ens l’han ofert, és un jugador a qui ja conec i que ens ajudarà molt”. El tècnic afegeix que “pot jugar en dos posicions, aler i ala pivot i, a més de polivalent, ens ajudarà físicament, en el rebot i té bona mà”.

Ander Urdiain és fill del també jugador de bàsquet Juanjo Urdiain, que va militar quatre temporades a l’ACB. Va començar a jugar a Pamplona i amb setze anys es va incorporar al Saragossa, club amb el qual va arribar a debutar a l’ACB. L’estiu passat va estar molt a prop de ser internacional, ja que estava en la preselecció de l’equip d’Espanya U20 que preparava l’Europeu, però el tècnic, Joaquín Prado, el va acabar descartant.

tracking