SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“El millor fitxatge és que tots rendeixin com saben”

Molo recupera efectius davant del Castelló i diu que el descans ha estat positiu

El Lleida Esportiu va iniciar ahir el campus nadalenc per a porters.

El Lleida Esportiu va iniciar ahir el campus nadalenc per a porters.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la tornada de la Lliga al gener ha arribat també l’obertura del mercat de fitxatges i el tècnic del Lleida, Manuel Jesús Casas Molo, va assegurar ahir que, encara que estan atents a qualsevol moviment, el millor reforç és dins de la mateixa plantilla. “El fitxatge que firmaria és que puguem comptar amb els jugadors que han estat de baixa o els que no han rendit el que podien. Han de fer autocrítica, ells i jo com a entrenador. Tenim una plantilla molt bona i la meua preocupació és treure’n el millor rendiment. El millor fitxatge, que tots rendeixin com ells saben”, va dir.

El Lleida va tancar l’any amb moltes baixes per lesió, com Luso, Marc Martínez, Joan Oriol, Adri León o Liberto. I encara que Molo va admetre que demà davant del Castelló en recuperarà alguns, va continuar fidel a la seua norma de no confirmar les baixes o els dubtes. “L’única baixa segura és la de José Ruiz per lesió. Dels lesionats en podem recuperar alguns, però hi ha un parell que segueixen amb molèsties i esperarem fins a última hora.” Va reconèixer que, després d’acabar l’any amb una pèssima ratxa que va ratificar amb la derrota per 4-0 a Sabadell, les vacances han estat positives. “Calia desconnectar. La plantilla ha tornat superendollada i superil·lusionada. Hem analitzat el que va passar i sabem en què ens hem equivocat. Però no ens hem de tornar bojos ni restar-li importància. Tampoc som un equip horrorós. Hem competit en tots els partits, menys a Sabadell, per les circumstàncies que hi va haver.” També va reconèixer que necessiten un triomf i que demà és la primera oportunitat. “Guanyant el Castelló les sensacions seran millors, però és un equip equilibrat que fa molt bé les coses i serà un partit complicat”, va afegir. També va admetre que, de la mateixa manera que hi pot haver incorporacions, hi pot haver sortides. En aquest sentit, el Màlaga està interessat en Joan Oriol, tot i que la postura del club és l’habitual en aquests casos i es remet a la clàusula de 150.000 €.

El Màlaga vol fitxar Joan Oriol, però el club no el deixarà sortir si no paguen la clàusula de rescissió

D’altra banda, ahir va morir a Balaguer l’exjugador de la UE Lleida Saturnino del Barrio (84 anys), que va jugar durant la temporada 1956-57.

tracking