SEGRE

MOTOR DAKAR 2020

Esteve remunta i Alonso perd les seues opcions

El lleidatà ascendeix al lloc 31 i l’asturià va destrossar una roda del seu cotxe

Isidre Esteve, en un moment de l’etapa que es va disputar ahir.

Isidre Esteve, en un moment de l’etapa que es va disputar ahir.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot d’Oliana Isidre Esteve (Repsol Rally Team) va remuntar ahir posicions, mentre que Fernando Alonso (Toyota) es va quedar sense opcions de guanyar el Ral·li Dakar al destrossar una roda, la qual cosa li va fer perdre més de dos hores i mitja a la segona etapa, disputada entre Al-Wajh i Neom amb victòries del sud-africà Giniel de Villiers (Toyota) en cotxes i del botsuanès Ross Branch (KTM) en motos.

Isidre Esteve va finalitzar l’etapa al lloc 34 i es va situar al lloc 31 de la general, remuntant set posicions. Els problemes de la primera etapa, en la qual va patir dos punxades, els va pagar ahir sortint molt retardat al mig d’un gran núvol de pols. “Ens ha tocat rodar molts quilòmetres sense visibilitat”, va explicar, però es va mostrar optimista perquè “tant el cotxe com l’equip està funcionant molt bé, així que no tardarem a trobar el nostre ritme”, va afegir.

Carlos Sainz està tenint un bon inici de ral·li i ahir va ascendir el segon lloc de la general

Fernando Alonso, per la seua part, després d’un bon debut va patir una avaria en el quilòmetre 160 de l’especial, contratemps que li impedirà lluitar per un bon resultat. Va xocar amb una roca, la qual cosa el va deixar sense la roda esquerra de davant. Van aconseguir reparar el cotxe i concloure l’etapa, però van caure al lloc 48 de la general, a gairebé dos hores i 40 minuts del capdavant.

De Villiers va guanyar davant d’Orlando Terranova (Mini), nou líder de la classificació. El perseguidor de l’argentí és Carlos Sainz (Mini), segon a la general a 4:43. El madrileny va finalitzar l’etapa sisè a 13 minuts de De Villiers. També segueix en carrera el cotxe de Jordi Queraltó, assistit pels lleidatans Lydia López i José Luis Tan.

Pel que fa a les motos, va guanyar Ross Branch, de Botswana, davant del britànic Sam Sunderland (KTM) i del xilè Pablo Quintanilla (Husqvarna). Sunderland és el nou líder.

Per la seua part, el pilot de Coll de Nargó Jaume Betriu va arribar al lloc 31 i ocupa el 34 a la general. Avui, tercera etapa, amb sortida i arribada a Neom.

Isidre Esteve, en un moment de l’etapa que es va disputar ahir.

Isidre Esteve, en un moment de l’etapa que es va disputar ahir.REPSOL MEDIA

tracking