SEGRE

MOTOR DAKAR 2020

Etapa i liderat per a Carlos Sainz

Alonso acaba quart la jornada i Esteve ascendeix al lloc 30 a la general

El vehicle d’Isidre Esteve, en un moment de l’etapa d’ahir.

El vehicle d’Isidre Esteve, en un moment de l’etapa d’ahir.REPSOL TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carlos Sainz (Mini) es va situar ahir líder del Ral·li Dakar en cotxes després de la victòria a la tercera etapa, una especial de 427 quilòmetres amb sortida i arribada a la localitat costanera de Neom (Aràbia Saudita), mentre que el nord-americà Ricky Brabec (Honda) va aconseguir la victòria i el liderat en motos, categoria en la qual Joan Barreda (Honda) va pujar fins al quart lloc. Isidre Esteve (Repsol Rally Team) continua millorant a la general i, després de finalitzar ahir l’etapa al lloc 34, es va situar al 30. “Tothom està corrent molt aquests primers dies i el més positiu per a nosaltres és que continuem avançant sense cap problema mecànic”, va explicar el d’Oliana.

Sainz, doble guanyador del Dakar, ja està al capdavant de la classificació general després d’una jornada molt sòlida que li va permetre finalitzar amb un temps de 3:48:01 i avantatjar en tres minuts i mig el qatarià Nasser al-Attiyah (Toyota).

Per la seua part, Fernando Alonso (Toyota) es va redimir del seu negre dilluns, en què va perdre dos hores i mitja, amb una destacada actuació que el va portar fins a la quarta posició a poc més de sis minuts de Sainz. A la general es manté a 2 hores i 40 minuts del madrileny.

En motos, Brabec també es va situar líder després d’adjudicar-se l’etapa, mentre que Laia Sanz va ascendir al 27 a la general i Jaume Betriu va acabar al 26 i ocupa el lloc 30 dins de la general.

El vehicle d’Isidre Esteve, en un moment de l’etapa d’ahir.

El vehicle d’Isidre Esteve, en un moment de l’etapa d’ahir.REPSOL TEAM

tracking