SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa de Sant Blai del Palau d'Anglesola espera 600 atletes

La prova, de 5 i 10 quilòmetres, serà el dia 26

Un moment de la presentació de la prova, ahir al Palau d’Anglesola.

Un moment de la presentació de la prova, ahir al Palau d’Anglesola.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició de la Cursa Agro-Llobera Sant Blai del Palau d’Anglesola espera aconseguir la xifra de 600 inscrits, segons van explicar ahir els organitzadors en la presentació de la prova. En aquests moments, el nombre d’atletes inscrits ja ha superat els 500 previstos i ja van pels 570, tal com va explicar un dels organitzadors, Marc Solé. Es tracta d’una prova que se celebrarà el dia 26 de gener i que compta amb dos recorreguts de 5 i 10 quilòmetres, puntuables per a la Lliga Ponent.

El recorregut és bàsicament urbà, excepte un tram de la distància llarga, que passa per la zona de la banqueta del canal d’Urgell. En aquest sentit, l’alcalde, Francesc Balsells, va recordar l’eslògan d’aquesta prova, “La més plana que has fet mai”, un fet que ha incentivat la participació de més atletes. Aquest any, l’organització compta amb un equip de més de 80 voluntaris i, per primera vegada, unes quaranta empreses col·laboradores. Segons Balsells, el principal objectiu és convertir aquesta iniciativa esportiva en sostenible econòmicament. L’empresa Agro-Llobera també hi participa per primera vegada. La sortida serà a la zona dels pavellons firals a les 10.00 hores del matí. Aquest equipament també acollirà l’exposició Memòries incandescents, que recupera l’incendi de l’Horta de Sant Joan, on van morir cinc bombers de Lleida, un d’ells del Palau d’Anglesola.

La prova és solidària i col·labora amb l’associació Moviment d’Ajuda al Món de l’Infant (MAMI)

L’acte de presentació va comptar amb la presència del president de la Diputació, Joan Talarn, que va destacar la importància que els pobles potenciïn els seus atractius. La Cursa de Sant Blai tindrà caràcter solidari, ja que col·laborarà amb l’associació Moviment d’Ajuda al Món de l’Infant (MAMI).

tracking