SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Una empresa paga el viatge del Vila-sana a la Copa

Cata Flores condueix la bola en un partit del Vila-sana.

Cata Flores condueix la bola en un partit del Vila-sana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana podrà participar en la Copa de la Reina, que es disputarà a la Corunya del 19 al 22 de març, gràcies a l’aportació econòmica que li farà el Grupo Esneca, un dels seus patrocinadors. El club havia pressupostat uns 3.000 euros per a aquest torneig, que habitualment es juga a Catalunya, però al decidir la Federació Espanyola (FEP) que es disputi a la ciutat gallega es dispara la despesa –pot arribar a 10.000–, fins al punt que el club va arribar a plantejar-se renunciar a un torneig a què s’han classificat per tercera vegada consecutiva.

“Quan vam saber que tenien aquest problema ens vam posar en contacte amb ells per oferir-los la nostra ajuda”, explica Albert Piñol, CEO d’aquesta firma lleidatana. “Lamentablement és una situació que es repeteix en clubs que es dediquen a l’esport femení i en esports que no són majoritaris. Al Vila-sana, com a molts clubs de les seues característiques, els falten ajuda”. Fa dos anys el Grupo Esneca també va ajudar econòmicament el club del Pla per anar a la Copa, ja que els clubs masculins classificats hi anaven amb les despeses pagades i els femenins se les havien de pagar ells. Va ser a la primera temporada del Vila-sana a l’OK Lliga i des d’aleshores la firma figura entre els patrocinadors del club.

El sorteig de la Copa tindrà lloc a la ciutat gallega el 30 d’aquest mes i el Vila-sana espera saber si també hi ha Minicopa, per organitzar el desplaçament. “Tant si hi van amb autocar com si hi van amb avió, cobrirem la totalitat de la despesa”, afegeix Piñol.

“És un alleujament”, va admetre el president del club, Ramon Porta, que va agrair el gest del Grupo Esneca. “Tenim un equip a l’elit en un municipi de 700 habitants, la qual cosa suposa un greuge comparatiu respecte a clubs de ciutats grans, perquè ells reben més ajuts del seu ajuntament. Al nostre no li podem demanar més del que ja fa”, afegeix.

tracking