SEGRE

FUTBOL SUPERCOPA D?ESPANYA

El Barça busca el primer títol

Juga avui la segona semifinal contra l’Atlètic i el Reial Madrid ja espera a la final || Valverde, contrari a aquest format de la Supercopa, amb dos equips convidats, i a jugar a l’Aràbia Saudita

Messi, Alba i Riqui Puig, ahir entrenant-se a l’estadi saudita.

Messi, Alba i Riqui Puig, ahir entrenant-se a l’estadi saudita.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, es va mostrar ahir bastant contrari al nou format de la Supercopa d’Espanya, que es disputa en una final a quatre amb dos equips convidats com són el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, rival avui (20.00, Movistar Liga de Campeones) dels blaugranes en una semifinal que el tècnic preveu igualada. “Es fa estrany jugar quatre equips la Supercopa, però és el que hi ha. Si em deixen elegir prefereixo el format anterior però és l’RFEF qui ha de decidir el format i ha triat aquest, jo veia bé que fos el primer títol de la temporada. Aquests partits generen expectació tot i que de campió de Lliga només n’hi ha un i de Copa, també”, va comentar en roda de premsa, a la qual va arribar tard perquè el xòfer que el portava es va perdre.

“Us dono una dada objectiva. És la meua cinquena Supercopa, en les tres primeres el meu equip va haver de jugar el segon partit a casa del rival, del campió de Lliga. Les dos últimes, en què el meu equip ha guanyat la Lliga, una va ser a partit únic en camp neutral i en aquesta hem de jugar amb dos equips convidats”, va lamentar. “El futbol en el qual estem ficats ara mateix és una indústria, es busca sempre fonts d’ingressos i és per això que som aquí. Preferim jugar a casa, però aquí estem”, va recalcar Valverde al ser preguntat pels drets humans i socials a l’Aràbia Saudita.

Al contrari que Valverde, el tècnic de l’Atlètic de Madrid, Diego Simeone, va dir que ell i els seus pupils ho valoren “tot” quan hi ha l’opció de guanyar un títol, en “qualsevol torneig que sigui i tant de bo puguem estar a l’altura”.

El Reial Madrid jugarà diumenge la final de la Supercopa d’Espanya a l’imposar-se amb molta autoritat al València (1-3) en la primera semifinal, gràcies als gols de Kroos, Modric i Isco, els grans protagonistes del partit celebrat a l’estadi King Abdullah Stadium.

L’equip de Zidane continua funcionant. El començament de l’any per als madridistes els ha reportat dos victòries, sis gols a favor i només un en contra, l’última de les quals suposa el bitllet per a la final de la Supercopa. Atlètic de Madrid o Barça serà el rival en la batalla definitiva pel títol que sempre havia estat l’aperitiu de la temporada.

El Reial Madrid, que disputa la cita sense ser campió de cap competició estatal l’any anterior, ja és a la final gràcies a una autèntica exhibició que va minimitzar un València irreconeixible. Va destacar el 0-1 de Kroos, que va agafar desprevingut el porter xe i va xutar a porteria aconseguint un gol olímpic.

tracking