SEGRE

FUTBOL BASE

La Paeria veu pròxim un pacte entre Lleida i Gardeny

Així ho creu el regidor Sergio González i el club de la Mariola segueix desconfiant

Directius del club i representants de la plataforma UE Gardeny van donar un ultimàtum al desembre.

Directius del club i representants de la plataforma UE Gardeny van donar un ultimàtum al desembre.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor d’Esports Sergio González va manifestar ahir a aquest diari que confia que la setmana que ve estigui llest el conveni entre el Lleida Esportiu i la UE Gardeny per compartir la utilització de les seues instal·lacions municipals. González es va reunir amb el director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, i ben aviat té previst fer-ho amb representants del Gardeny amb l’objectiu d’anunciar en els propers dies l’acord. “Ha sigut una primera reunió amb el Lleida per establir un conveni que vagi bé a les dos parts, ara parlaré amb el Gardeny i després ens reunirem les tres parts. Crec que ho tindrem enllestit per a la setmana que ve”, va explicar el regidor d’Esports.

“Crec que l’acord arribarà a bon port”, va manifestar González, conscient dels recels que ha despertat en el Gardeny, la junta del qual va arribar a amenaçar de dimitir en bloc si no s’elaborava i es feia complir aquest conveni.

El regidor d’Esports dóna suport a les exigències del club de la Mariola, que val a recordar que va fixar el 12 de gener com a data límit perquè totes les parts firmessin un acord a què es van comprometre l’estiu passat, quan el consistori va obligar el Gardeny a revocar el que havien firmat amb el FiF. Sergio González va dir, sobre aquest punt, que “serà un conveni similar” al que tenien el Gardeny i el FiF.

Les condicions del conveni que vol el Gardeny amb el Lleida són que l’entitat del Camp d’Esports assumeixi la coordinació esportiva dels cinc equips que té el club de la Mariola, a banda d’aportar els entrenadors, i el cost de tot plegat aniria també a compte del Lleida. El pagament de les fitxes dels vuitanta jugadors que té el Gardeny i els arbitratges els seguiria costejant el club de la Mariola.

El seu president, Àngel Castro, va dir ahir que desconeix si l’acord serà imminent “perquè no sabem els termes que han tractat González i Esteve. El regidor ens ha demanat una documentació que li entregarem ben aviat, però no firmarem res que no sigui similar a l’acord que teníem amb el FiF”.

Castro va expressar la seua desconfiança dient que “estem curats ja d’espants i sabem que el Lleida promet molt i després no compleix”.

tracking