SEGRE

POLIESPORTIU ENTITATS

Primer club federat d'esgrima a Lleida

Està provisionalment a Torrefarrera i compta amb quatre jugadors

L’Ampa de l’Escola La Creu va presentar ahir el club a la Paeria.

L’Ampa de l’Escola La Creu va presentar ahir el club a la Paeria.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida ja compta des d’aquesta temporada amb un club federat d’esgrima, el primer que es crea a la província d’una modalitat molt poc coneguda a la demarcació. Es tracta del Club Esgrima Lleida, que de forma provisional té instal·lada la base d’operacions al pavelló municipal de Torrefarrera, en col·laboració amb l’Ampa del CEIP Escola La Creu de la localitat, si bé la idea és tenir la seu definitiva a Lleida.

El barceloní Sergi Valls, que actualment es troba entrenant a Kuwait, és el president i un dels principals impulsors al costat de María José Blanco, que va arribar a ser una de les promeses més grans de l’esgrima espanyola. Nascuda a Barcelona de pares lleidatans i resident a Lleida des de fa set anys, va conquerir diverses medalles estatals i una desena de títols catalans en la modalitat de sabre en totes les categories, i va arribar a aspirar als Jocs Olímpics, encara que la falta d’ajuts la va fer decantar-se pels estudis.

Carlos Martínez, que encara està competint, és el director esportiu de l’entitat, que per ara compta amb quatre jugadors, tres nenes i un nen, que practiquen l’esgrima com a activitat extraescolar de l’Escola La Creu.

tracking