SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Som un equip molt limitat en certes coses”

Aranzana va lamentar que els seus jugadors s’ensorressin mentalment a l’últim quart

Un jugador de l’Ourense intenta recuperar una pilota davant la pressió d’Eric Stutz i Diene, que ahir va reaparèixer després de diversos partits sense jugar.

Un jugador de l’Ourense intenta recuperar una pilota davant la pressió d’Eric Stutz i Diene, que ahir va reaparèixer després de diversos partits sense jugar.LA REGIÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Aranzana es va mostrar resignat per la derrota i descontent amb els seus jugadors, sobretot a l’últim quart. Fins aleshores, va dir, “estàvem a prop d’ells, posant-los en problemes, però a l’últim quart l’equip se n’ha anat mentalment del partit i, encara que defensivament hem continuat treballant bé, ofensivament hem perdut l’ordre i hem fet percentatges de tir molt dolents. És impossible guanyar un partit amb els percentatges d’avui. No hem arribat gairebé al 35 per cent ni en els tirs de dos ni en els de tres punts”.

El tècnic va lamentar que el seu equip no hagués sabut llegir millor el matx. “Sabíem que una de les seues debilitats era el rebot, però no hem estat intensos i hem perdut aquesta batalla. A més, el ritme també l’ha portat l’Ourense. Volíem trencar-lo per córrer més, però no ho hem interpretat bé. Hem tingut molt mala circulació de pilota, fent llançaments molt dolents. Crec que hem de millorar moltíssim la concentració i sobretot creure-hi. Mentalment, quan se li presenten dificultats, l’equip es dilueix. Només queda treballar, treballar i treballar”, va apuntar.

D’altra banda, Aranzana espera que “ens valgui d’alguna cosa com de malament ho hem fet”, perquè va reconèixer que “veníem de fer dos partits molt bons, amb molta concentració, amb molt ordre, però avui l’equip ha estat bé fins que faltava un minut del tercer quart. Hem de ser molt més durs”. “Som un equip molt limitat en certes coses, necessitem que jugadors importants estiguin bé, i si no ho estan, perdem equilibri i patim. Al final hem jugat amb més cor que cap”, va sentenciar el tècnic després de la derrota d’ahir.

tracking