SEGRE

DEPORTES

Les penyes de Lleida, contra tècnic i club

Creuen que haurien d’haver cessat Valverde després de la derrota a Liverpool || Censuren la imatge que dóna el Barça

Valverde, somrient, abandona les instal·lacions blaugranes després de l’entrenament.

Valverde, somrient, abandona les instal·lacions blaugranes després de l’entrenament.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Em sap greu la situació perquè dóna mala imatge del club, però l’etapa Valverde ja s’hauria d’haver acabat després del partit de Liverpool”, explica Joan Baqué, president de la Penya Barcelonista de Soses. Un mostreig de penyes lleidatanes consultades per SEGRE coincideixen en l’encert de la destitució de l’entrenador. Però també consideren que el FC Barcelona ha fet una mala gestió d’aquesta crisi.

“Em cau bé però veig que li falta saber motivar la gent”, afegeix Baqué. “Vaig ser a Liverpool i aquest partit amb Klopp no el perdem. Al tornar a Barcelona ja l’hauria destituït sense esperar al final de la temporada. Ara hem perdut un any i pot ser que la temporada. També és veritat que no era el moment i que la imatge que dóna el club no és bona.”

Els penyistes lleidatans consideren també que el club blaugrana no ha sabut gestionar aquesta crisi

Comparteix l’opinió Josep Vigatà, president de la Penya Barcelonista de Lleida 1970. “Valverde ja no hauria d’haver començat la temporada després del que va passar a Liverpool. Se li va donar una altra oportunitat després del que va passar a Roma i ja no se li n’havia de donar cap més. Li falta capacitat de reacció”, explica.

Claudio Bosch, president de la Penya Barcelonista de Puigverd de Lleida i de la Federació de Penyes Lleida Sud i Franja, afegeix que “jo era anti-Valverde. L’hauria acomiadat després de Roma o Liverpool. Va ser un error de la junta no actuar en aquell moment, quan hi havia motiu per fer-ho. Però ara no ho veig bé. Estem a meitat de temporada, anem líders i per una Supercopa descafeïnada, que a més l’equip va jugar bé, crec que no és el moment”.

També ho veu així Dani Rovira, president de la Penya Som Un Sentiment. “No és el millor moment i més veient el que hi ha al mercat. Anem líders i som a la Champions. El Barça ha gestionat molt malament la crisi. És normal que hi hagi entrenadors que hagin dit que no, l’any que ve hi ha eleccions i no se sap qui manarà. Tampoc és una crisi d’ara, ja ve de lluny. Ja es veu que el projecte va de baixa i cal tornar a il·lusionar la gent”, explica.

Per la seua part, Pere Nadal, president de la Penya Barcelonista Vila de Seròs, opina que “el club no ha actuat bé. No era el moment” i afegeix que “la culpa no és només de Valverde, està molt repartida. Però ja se sap que en el futbol manen els resultats. Els jugadors s’han acomodat. I està clar que en futbol manen els resultats”.

Nadal creu que “la temporada la podem donar per perduda, entre això i la lesió de Suárez” i culpa també els jugadors del desastre de Liverpool: “Que et marquin en un córner d’aquella forma no és culpa de l’entrenador”, conclou.

tracking