SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Estem molt bé, hem d'aprofitar el moment”

El tècnic del Lleida Molo diu que estan motivats per guanyar la Nucia

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Manuel Jesús Casas Molo, va afirmar ahir que l’equip afronta amb motivació la visita demà a la Nucia, equip invicte a casa aquesta temporada i que l’objectiu és “trencar la seua ratxa i prolongar la nostra”. Després de començar l’any encadenant dos victòries, el tècnic lleidatà afirma que “estem molt bé, en una dinàmica positiva i la gent ha començat el 2020 amb un to diferent. Hem d’aprofitar el moment”. Però contra un rival com l’alacantí va advertir que “el que vam fer la setmana passada ja no serveix de res. Haurem de fer les coses molt bé i equivocar-nos molt poc, perquè et penalitzen molt. Si no anem al màxim ens passaran per sobre”.

Molo va celebrar la recuperació de jugadors, ja que de cara a aquest partit només té la baixa de César Soriano per sanció, a més d’Álex Felip i Enric Bernat, lesionats per al que queda de temporada. “La millor notícia és que ja podem treballar amb tot l’equip. És una passada perquè el nivell creix. Ara el següent pas és que els que estan sortint d’una lesió es posin al cent per cent. N’hi ha tres o quatre que estan en aquest procés”, va valorar.

Va admetre les ganes de revenja amb la Nucia, l’únic equip que ha guanyat aquesta temporada al Camp d’Esports. “És l’únic equip que ha estat superior, excepte el Sabadell. Som conscients de la dificultat, és un equip sòlid, amb gent veterana i que no han perdut al seu camp” i va assenyalar que no creu que als alacantins els perjudiqui haver jugat dimecres.

Sobre la possibilitat d’incorporar reforços, va dir que no era urgent. “Tot és modificable i clar que estem atents al mercat, però jo estic encantat amb el que tinc. A l’estiu es van fer les coses bé i la plantilla amb la qual comptem està molt bé”, va valorar.

Molo, pensatiu durant el partit de la jornada passada.

Molo, pensatiu durant el partit de la jornada passada.JORDI ECHEVARRIA

tracking