NATACIÓ COMPETICIÓ

Paula Juste i Ferran Julià obtenen quatre bronzes més al Català

Paula Juste.

Paula Juste.SEGRE

La natació lleidatana va afegir ahir quatre bronzes més al seu botí en el Campionat de Catalunya absolut, que es disputa a Terrassa. Paula Juste, nadadora del CN Lleida, va obrir la jornada amb la tercera posició en els 800 lliure, amb un crono de 8:54.46 i darrere de Mireia Belmonte i María de Valdés. Ferran Julià, de la CE Mediterrani, va aconseguir després la medalla de bronze en la mateixa prova, amb un 8:14.72. Albert Escrits i Miguel Duran van empatar en la primera posició, amb un crono de 8:01.72. El tercer bronze de la jornada va arribar en la prova dels 200 papallona, amb la tercera posició de Juste. La lleidatana va firmar un temps de 2:16.95. En aquesta final, es va veure superada de nou per Belmonte i Júlia Pujadas. Juste va sumar el quart bronze per a la natació lleidatana en els 400 estils. En aquesta prova, va firmar un crono de 4:55.99, mentre que les dos primeres posicions van ser per a Belmonte i África Zamorano.

Una altra de les lleidatanes finalistes de la jornada va ser Cristina Garcia, del CN Terrassa i novena en la prova dels 50 esquena amb un crono de 31.43 segons. El podi de la prova el van formar Lidón Muñoz, Mireia Pradell i Carla Seco. Els nadadors lleidatans presents en el Campionat de Catalunya van aconseguir també vuit presències a les finals B: dotzè lloc de María Herreros (Inef Lleida) en els 100 lliure i mateixa posició de Bernat Lomero (CN Lleida) en la cita masculina. Avui acaba el campionat a Terrassa.