PREFERENT ARAGONESA

El Montsó guanya a casa amb el cuer

Els celestes guanyen després de sis jornades sense fer-ho

El Tamarit va desaprofitar l’ocasió d’allunyar-se de la zona de perill.

El Tamarit va desaprofitar l’ocasió d’allunyar-se de la zona de perill.ALBA RIVERA

Victòria mínima del Montsó davant del cuer.

Binèfar

El Binèfar va remuntar en 10 minuts el seu partit davant del Valdefierro i va acabar guanyant els tres punts (2-1). Després d’una primera part sense gols, el Valdefierro va aconseguir avançar-se poc després de la represa (0-1). El gol visitant va provocar la reacció del conjunt celeste, que va passar a controlar la pilota i a generar ocasions de perill. En el minut 79 va empatar el partit i 10 minuts després un gol de Rusiñol posava el 2-1 amb què s’arribaria al final permetent que el Binèfar torni a guanyar després de sis jornades sense aconseguir-ho.

robres

?

El Tamarit afrontava un partit molt important davant del Robres. Els arlequinats podien obrir distància amb la zona de descens però un Robres més eficaç va impedir que els de la Llitera s’emportessin els tres punts (3-0).

Els locals van dominar el partit generant més ocasions de perill que el Tamarit. L’arquer arlequinat va tornar a erigir-se com el millor jugador del partit evitant el gol en diverses accions. Malgrat això, el Robres va aconseguir anar-se’n al descans 2-0. El Tamarit va tenir opcions, però un gol en pròpia porta de Valés va significar el cop de gràcia (3-0).

Belchite

La sort va somriure al Fraga, que suma gràcies a un gol en pròpia porta local.

Saragossa

La Penya Fragatina no va poder passar de l’empat davant d’un rival de la zona baixa de la taula com és el Saragossa 2014 Oliver. Els dos equips van sortir més centrats a defensar la porteria que a marcar i la falta d’encert en les poques ocasions generades va deixar sense gols els dos blocs.

Mequinensa

El Mequinensa va oferir una bona imatge en l’últim partit de la primera volta que el va enfrontar a l’Actur Pablo Iglesias i que va acabar 1-1. De poc serveix el punt sumat per als verds, que segueixen a l’última posició, però el bon joc permet somiar amb una millor segona volta.

El Mequinensa va ser millor que l’Actur Pablo Iglesias. Els verds van generar ocasions de perill des de l’inici i es van avançar en el minut nou de joc. Després del primer gol, el Mequinensa va saber mantenir l’avantatge durant tota la primera meitat.

Després del descans, els visitants van posar una marxa més i a poc a poc van anar prenent el control del matx. En el minut 79, l’Actur va aconseguir tornar la igualada en una rematada de córner per posar un 1-1 que ja no es mouria.