SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Martí pateix una fractura i estarà un mes i mig de baixa

El club, que acaba de fitxar Polanco, estudiarà si incorpora un nou jugador

Polanco, durant el partit que el seu ja exequip va jugar el mes de novembre passat contra el Pardinyes.

Polanco, durant el partit que el seu ja exequip va jugar el mes de novembre passat contra el Pardinyes.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pitjors auguris han acabat confirmant-se i Marc Martí estarà un mes i mig allunyat de les pistes de joc, després que les proves mèdiques hagin revelat que pateix una fractura per estrès del segon metatarsià del peu esquerre.

Els problemes del pivot de Belianes van començar la vigília de viatjar a Palma al torçar-se el turmell de dret en l’última sessió preparatòria. Quan semblava recuperat es va danyar l’altre peu, l’esquerre, encara que el diagnòstic inicial era que patia un edema.

Martí, que ja s’ha perdut quatre partits, podria reaparèixer en la visita del Valladolid el 6 de març

El nord-americà amb passaport dominicà arriba avui i dijous serà presentat oficialment

Les alarmes es van disparar quan el lleidatà no va poder jugar a Ourense per un fort dolor. Llavors se li va practicar una ressonància magnètica que tampoc va aclarir res, per la qual cosa els metges van decidir fer una segona prova els resultats de la qual es van conèixer ahir. Finalment el diagnòstic és una fractura per estrès que mantindrà Marc Martí entre cinc i sis setmanes de baixa.

Aquest nou contratemps podria obligar el club a acudir de nou al mercat per buscar una alternativa al de Belianes, la mateixa setmana que ha tancat el fitxatge d’Eddy Polanco. Martí es perdrà, almenys, cinc partits (Almansa, Castelló, Oviedo, Palència i Alacant) i podria reaparèixer en la visita del Valladolid el 6 de març.

El club ja havia arribat a un acord amb l’escorta novaiorquès, com ja va publicar ahir SEGRE, i només estava pendent de la seua desvinculació de l’Albacete, club que ahir al matí va anunciar en el seu compte de Twitter la sortida del seu jugador franquícia cap a Lleida previ pagament de la clàusula que, si bé no n’ha transcendit l’import, era bastant assequible.

El Força Lleida va pagar ahir la clàusula d’Eddy Polanco Eddy Polanco, el màxim anotador de la LEB Plata, és des d’ahir nou jugador de l’ICG Força Lleida fins a final de temporada. El club va fer oficial el seu fitxatge després d’abonar la clàusula de rescissió que el jugador tenia al seu contracte.

tracking