SEGRE

POLIESPORTIU TEMPORAL

Ajornat el Lloret-Llista pel temporal Glòria

Suspesos tots els entrenaments a l’aire lliure dels clubs lleidatans

El vent va tombar la tanca perimetral a les instal·lacions de l’AEM.

El vent va tombar la tanca perimetral a les instal·lacions de l’AEM.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El temporal Glòria (vegeu més informació a les pàgines 3, 4 i 5) va afectar ahir l’esport lleidatà amb la suspensió de partits i entrenaments. Així, les inclemències meteorològiques van provocar l’ajornament del partit de l’OK Lliga d’hoquei patins que havia de disputar ahir a la nit el Llista a Lloret de Mar.

Els dos clubs van acordar retardar-lo una setmana, fins al dimarts 28 a les 21.00 hores. Juntament amb aquest matx, se’n van ajornar dos més de la jornada, el Vic-Igualada i el Girona-Palafrugell.

Ja en territori lleidatà es van suspendre tots els entrenaments dels clubs de futbol base. A comarques, des del CFJ Mollerussa fins a l’EFAC Almacelles, entre d’altres, mentre que a Lleida ciutat l’aturada també va ser unànime. De fet, els clubs van rebre un comunicat de la Paeria, firmat pel regidor d’Esports, Sergio González, en el qual se’ls recomanava parar les activitats.

“El servei meteorològic de Catalunya i el Centre de Emergències de Catalunya han emès avís de risc per fort vent de component aquest a tot el territori a partir d’aquesta tarda, de forma que des de la regidoria d’esports i activitat física de l’ajuntament de Lleida recomanem, per precaució, la suspensió de les activitats a l’aire lliure”, resava el comunicat municipal.

No hi va haver desperfectes greus, però a l’AEM el vent va tombar les tanques perimetrals i a la pista d’atletisme de les Basses es va despenjar la malla de la gàbia de llançaments de martell i de disc. En altres clubs, les banquetes, les pancartes publicitàries o, en el cas del Lleida, la manta tèrmica que protegeix la gespa del Camp d’Esports també van ser desplaçats per les fortes ratxes de vent.

Un altre damnificat per culpa del Glòria és el Joventut de Badalona, que no podrà disputar el seu partit de la Eurocup avui contra el Tofas Bursa turc. La coberta del Palau Olímpic ha patit alguns desperfectes que impossibiliten l’obertura del pavelló. Per aquesta raó, el club verd-i-negre ha decidit mudar-se, amb el vistiplau de la Eurocup i del Barça, al Palau Blaugrana.

A la Copa del Rei de futbol, les pluges podrien alterar també la programació dels partits previstos per avui.

El vent va tombar la tanca perimetral a les instal·lacions de l’AEM.

El vent va tombar la tanca perimetral a les instal·lacions de l’AEM.SEGRE

tracking