SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Setién: “Estem considerant fitxar”

Setién admet que el Barça sospesa incorporar un davanter per cobrir la baixa de Luis Suárez || “En aquests partits trampa, no hi ha lloc per a l’error”, diu sobre el matx d’avui a Eivissa

Luis Suárez va iniciar ahir la recuperació després de ser intervingut al genoll dret.

Luis Suárez va iniciar ahir la recuperació després de ser intervingut al genoll dret.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quique Setién va admetre ahir que el club valora fitxar un davanter per cobrir la baixa de llarga durada de Luis Suárez, encara que va dir que no és segur que el Barça acudeixi al mercat. “Estem considerant fitxar un 9, però hem de madurar les coses una mica més. No és un tema que em preocupi gaire ara mateix. És un tema que hauré de tractar en profunditat amb la direcció esportiva i veurem què és el més convenient.” En aquest sentit, si s’opta per no fitxar, podria mirar cap al filial, del qual ja s’ha nodrit amb Ansu Fati i Riqui Puig, i optar amb davanters com Abel Ruiz i Carles Pérez. “Necessito temps per valorar els jugadors que poden incorporar-se del filial. Estan pujant a entrenar-se cada dia alguns jugadors i a poc a poc els anirem coneixent, mantenint també una conversa amb l’entrenador del filial”, va manifestar.

Quant al partit d’avui (19.00, DAZN) davant de l’Eivissa, Setién té clar que pot ser una trampa. “Aquí no hi ha lloc per als errors. Si pensem a llarg termini, que la competició sigui a un partit està molt bé, però aquests són partits trampa que se solen complicar. Seria millor per a nosaltres jugar a dos partits, però les circumstàncies són les que són i ens adaptarem”, va assenyalar. “La superioritat del Barça la tenim clara, però el futbol té sorpreses i fa dríblings inesperats. Intentarem mentalitzar l’equip que no hi ha error que ens valgui, cal treure aquest partit perquè vull seguir i ells també”, va afegir sobre un duel del qual el preocupa “les condicions, si plou o fa molt vent”, va assenyalar el tècnic del Barça.

tracking