FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Mollerussa goleja l'Alcarràs en la represa del partit suspès per la boira

El Mollerussa desborda l’Alcarràs en la represa del partit que va ser suspès per la boira el passat dia 12 || Els del Segrià es van enfonsar després del 2-1 i van encaixar quatre gols en cinc minuts

Òscar Canadell, autor ahir de dos gols, lluita una pilota davant de Traguany, de l’Alcarràs.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va superar ahir l’Alcarràs per 5-1 en la represa del partit del Grup II de Primera Catalana que va ser suspès, a causa de la boira, el passat dia 12. Aquell dia, en el minut 65 i amb 1-1 al marcador, l’àrbitre García Muñoz va decidir que la boira impedia la visibilitat i va suspendre el matx. Ahir, onze dies després, arbitrats pel mateix col·legiat, Mollerussa i Alcarràs es van tornar a trobar per disputar els 25 minuts que havien quedat pendents. El Mollerussa els va aprofitar per golejar un rival que va aguantar els 20 primers, però que va encaixar els quatre gols en els cinc últims minuts.

El Mollerussa va sortir a buscar el partit des del primer minut i va pressionar un Alcarràs que es va defensar bé i amb ordre, deixant que el temps anés passant i esperant les seues opcions en alguna contra. Sabia que el cronòmetre corria a favor seu i l’1-1 era un bon resultat per defensar.

Faltaven cinc minuts per al final del xoc i semblava que l’Alcarràs aconseguiria el seu objectiu, fent bo el resultat que, el dia 12, havien establert els gols de Barón per al Mollerussa i de Galceran per a l’Alcarràs.

Però la major ambició del Mollerussa va trobar premi amb un rematada d’Òscar Canadell en el minut 85, que posava el 2-1 al marcador.

El gol va enfonsar l’equip del Segrià, que no va trobar resposta, mentre que l’equip local es va sentir reforçat al veure’s al davant en el marcador i es va mostrar decidit a evitar qualsevol possible revés.

Albert Delgado va sentenciar el matx amb el 3-1, marcat en el minut 88 i, tot just uns segons més tard, va ser Xavier Puiggròs qui feia més gran la ferida, col·locant el 4-1 en el marcador del Municipal de la capital del Pla d’Urgell.

A l’Alcarràs se li van fer molt llargs els últims minuts i el Mollerussa encara va tenir temps per col·locar el 5-1 en el marcador. El seu autor va ser de nou Òscar Canadell, que va tancar el marcador.

“Hem buscat el partit des del primer minut” Josep Maria Turull, entrenador del Mollerussa, es mostrava molt satisfet del partit del seu equip. “Ens havíem entrenat amb molta intensitat i havíem preparat el partit per a això, per anar a buscar-lo des del primer minut.” Admet que li feia respecte la manera d’afrontar els 25 minuts, perquè “el dia de la suspensió encara no havíem fet els canvis i ara partíem els dos de zero. Però hem estat molt intensos”, va assenyalar. El Mollerussa visitarà ara, aquest diumenge, el Vilanova, un equip de la part alta, mentre que l’Alcarràs rebrà demà el Santboià.