SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

La Seu demana una Copa del Món per al 2022

Ja en té concedides per a aquest any i el 2021

La Seu és gairebé fixa en el calendari de la Copa del Món.

La Seu és gairebé fixa en el calendari de la Copa del Món.AGUSTÍ CUCURULLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La societat municipal Parc del Segre de la Seu d’Urgell ha demanat a la International Canoe Federation (ICF) l’organització d’una de les proves de la Copa del Món d’eslàlom del 2022, que s’uniria a les dos que ja té concedides des de l’any passat la instal·lació olímpica de l’Alt Urgell, una de la disciplina de descens esprint, fixada per al 2020, i una altra d’eslàlom per al 2021, les dos especialitats que el mes de setembre passat van convergir en el Mundial, el tercer que la Seu organitza en tota la seua història.

Des que la instal·lació es va inaugurar el 1991 amb un test previ als Jocs de Barcelona’92, en els quals va ser seu olímpica, el Parc del Segre només ha deixat d’acollir competicions de primer nivell internacional quatre anys (1995, 2001, 2002 i 2007).

D’altra banda, les obres a la instal·lació olímpica continuen a bon ritme, ara amb la substitució dels dos remuntadors que permeten als palistes que acaben el descens tornar al punt de partida sense baixar de la piragua.

Moltes de les millores ja es van estrenar coincidint amb el Mundial, encara que d’altres es van aparcar per falta de temps. La inversió total supera el milió d’euros, que es cobrirà amb les subvencions de les quatre institucions implicades: Diputació (312.836), Generalitat (325.000), Consell Superior d’Esports (117.000) i ajuntament de la Seu d’Urgell (293.075).

tracking