SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Duel directe per la salvació

L’ICG Força Lleida visita aquesta tarda l’Almansa obligat a guanyar per evitar que els manxecs es distanciïn a tres victòries || Gustavo Aranzana reconeix que “necessitem encadenar victòries”

Duel directe per la salvació

Duel directe per la salvacióSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida té aquesta tarda (19.00) a la pista de l’Almansa una altra oportunitat per ratificar la bona línia de joc des de l’arribada de Gustavo Aranzana i encadenar dos victòries, un fet que no passa des de l’inici de Lliga, quan va guanyar precisament a la Corunya i el quadre manxec al Barris Nord.

Una volta després, l’equip és un altre, més fet defensivament parlant i amb marge de millora en atac, i encara més ara amb l’arribada del dominicà Eddy Polanco, que avui ja tindrà els primers minuts.

“Guanyar seria molt important perquè ens donaria confiança i credibilitat”, diu el tècnic

El tècnic dóna per assegurat el debut de l’escorta dominicà, que ha d’aportar punts importants

El duel, a més, té un premi doble, ja que guanyar li donaria l’average particular i posaria de ple l’Almansa en la lluita per la permanència. Una derrota, en canvi, seria fatal, atès que permetria als manxecs augmentar a tres les victòries de marge sobre els lleidatans. “Qualsevol victòria val perquè el més important és sumar, però sí que és veritat que aquesta té més importància perquè és davant d’un rival directe pensant en hipotètics dobles empats a final de temporada”, va assenyalar Aranzana, que té molt clar que guanyar avui rellançaria les opcions del seu equip. “Si guanyéssim ens permetria fer un salt important en tot, en confiança, tranquil·litat, seguretat i credibilitat per a nosaltres mateixos. És el que he comentat avui –ahir– als jugadors, que les bones expectatives creades davant del Corunya les hem de confirmar guanyant a Almansa. Necessitem encadenar victòries”, va asseverar el tècnic. L’entrenador val·lisoletà considera que el quadre de l’Albacete es troba ara mateix en una gran dinàmica. “Ve de guanyar dos partits fora de casa i està amb molta confiança i seguretat. Estem molt conscienciats de la dificultat d’aquest partit”, va assenyalar Aranzana, que té clar el que no ha de fer avui el seu equip si vol guanyar. “No podem jugar al ritme que ells proposin, perquè són un equip molt perillós en partit d’anada i tornada, fins i tot en descontrol, perquè tenen molts jugadors de qualitat i diferents formes de produir punts”, va dir.

Sobre el debut d’Eddy Polanco va dir que “té facilitat per anotar, és llest en atac, encara que li costen els automatismes en defensa, que és on patirà més, però sí que tindrà minuts. Després ja veurem com estigui de ficat o perdut en el partit. Estic content amb ell”, va indicar.

Duel directe per la salvació

Duel directe per la salvacióSEGRE

Duel directe per la salvació

Duel directe per la salvacióSEGRE

tracking