SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Hi ha examen cada dia”

Quique Setién no creu que el Barça se sotmeti avui a una revàlida al camp del València (16.00) || Admet que els jugadors encara no assimilen el seu sistema

Quique Setién, ahir durant la compareixença davant els mitjans.

Quique Setién, ahir durant la compareixença davant els mitjans.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona visita avui el València a Mestalla (16.00/ Movistar LaLiga/LaLiga TV) en una prova de foc per al nou tècnic blaugrana, Quique Setién. El càntabre va defensar ahir l’estil de joc que vol inculcar al seu equip i va destacar que, si es té paciència, el futbol de possessió gairebé sempre acaba donant els seus fruits. “Hem dit als jugadors que hi haurà partits que no podrem guanyar al minut 10 ni al 20, però sí al 80, perquè el que fem és provocar un desgast. Nosaltres volem la pilota per cansar el rival i per defensar-nos amb ella”, va explicar.

Setién assumeix que “hi haurà gent resultadista” a qui no importarà com jugui l’equip mentre guanyi, “però n’hi haurà d’altres que valoraran si ha merescut guanyar o no i com ha estat el camí”, i que, per a ell, el com continua sent important.

El Barcelona va comunicar ahir a Carles Pérez que no compta amb ell i que sortirà al mercat d’hivern

Va dir estar satisfet amb el treball realitzat fins al moment, va admetre que els seus jugadors encara no han assimilat “molts detalls” que els vol inculcar i va citar “la pressió després de pèrdua” i “la fluïdesa en la sortida de la pilota” com a aspectes a millorar. No creu que el duel davant del València hagi de ser una revàlida per al projecte esportiu que intenta construir. “El meu primer examen va ser contra el Granada, el segon, grandíssim, a Eivissa, i d’aquest no n’espero menys. A València porta el Barça molts anys sense perdre, però el rival és, potser, dels millors als quals et pots enfrontar. Però aquí, exàmens els has de passar cada dia”, va comentar.

El conjunt xe podrà comptar finalment amb el davanter Rodrigo Moreno, recuperat de la lesió de genoll i que està en l’òrbita del Barcelona per suplir la baixa de llarga durada de l’uruguaià Luis Suárez. Setién va definir Rodrigo com “un futbolista extraordinari” que seria “una peça clau per a qualsevol equip”, encara que no va voler pronunciar-se sobre el seu fitxatge.

Per a aquest partit, a banda de Neto, lesionat, és baixa Riqui Puig, que està malalt i no va entrar a la llista, a la qual tornen Messi, Piqué i Busquets. D’altra banda, el club va comunicar ahir a Carles Pérez que no compta amb ell.

Barça-Leganés i Saragossa-Madrid a la Copa del Rei El Barcelona s’enfrontarà amb el Leganés als vuitens de final de la Copa del Rei i el Madrid visitarà el Saragossa, després del sorteig que es va celebrar ahir. El Barça jugarà contra l’equip madrileny el dia 30 (19.00) i el Saragossa-Madrid es disputarà el 29, a les 21.00. La resta de partits són: Badajoz-Granada, Cultural Lleonesa-València, Tenerife-Athletic, Mirandés-Sevilla i Rayo-Vila-real. En els vuitens de final de la Copa de la Reina, el Barcelona visitarà l’Sporting Huelva, mentre que l’Espanyol rebrà el Logronyo.

tracking