Victòria treballada de l'EFAC contra l'Ascó, rival directe a la part alta

Fa 3 partits que els lleidatans no encaixen gols

Pau Bosch celebra amb els seus companys la victòria en el debut amb l’EFAC.

Pau Bosch celebra amb els seus companys la victòria en el debut amb l’EFAC.ÁREA 11

L’EFAC va derrotar un rival directe com és l’Ascó, que va arribar com a tercer classificat al partit, i era un rival a priori molt difícil per als lleidatans. Els visitants van començar avançant-se als primers minuts de joc, després d’un rebuig que li va caure a Luna, que no va perdonar i va avançar el seu equip (0-1, 8).

Després del gol, els locals van provar de reaccionar amb diverses ocasions de perill, però Jordi va estar atent i va parar totes les rematades a la seua porteria, juntament amb una gran solidesa defensiva. L’EFAC també va tenir un parell d’ocasions per ampliar el marcador abans del descans, la més clara va ser per a Juclà, que va perdonar una rematada a boca de canó.

A la segona meitat, l’EFAC va demostrar tenir una gran intensitat i concentració sobre el terreny de joc, ja que al cap de pocs minuts Adrià va sentenciar el partit amb una gran rematada de cap que es va convertir en el segon per als visitants (0-2, 48). L’EFAC, malgrat del gol, no es va relaxar en cap instant i va continuar dominant en tota la segona meitat, en la qual va arribar amb perill en diverses ocasions jugant al contraatac i cedint la possessió de pilota a l’Ascó, que va ser imprecís i una vegada i una altra es va trobar una defensa solida i un Jordi Chiné atent tothora. Finalment, els locals van acabar amb deu jugadors per l’expulsió abans del final de Torre. L’EFAC es va emportar els tres punts i va ser superior al rival en tots els aspectes del joc, per la qual cosa suma així el tercer partit consecutiu sense encaixar cap gol i suma 7 dels últims 9 punts possibles, situant-se cinquè a la classificació. Val destacar el debut de Pau Bosch, que va tenir una bona actuació en els noranta minuts.