SEGRE

DEPORTES_LUNES

LaLiga i l'RFEF denunciaran els càntics contra Williams

Iñaki Williams, durant el partit de dissabte contra l’Espanyol.

Iñaki Williams, durant el partit de dissabte contra l’Espanyol.TONI ALBIR/EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLiga i la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) denunciaran els càntics racistes que uns aficionats de l’Espanyol van dedicar dissabte al jugador de l’Athletic Iñaki Williams. LaLiga va expressar ahir “el rebuig i la més profunda preocupació” pel que va passar amb el davanter a l’RCDE Stadium i va confirmar que denunciarà aquests càntics racistes davant del Comitè de Competició, mentre que demanarà “el tancament parcial de la grada afectada” de l’estadi blanc-i-blau.

L’RFEF, per la seua part, també va publicar un comunicat en el qual explicava que denunciarà els fets davant de la Comissió Nacional Antiviolència. En el comunicat també expliquen que els àrbitres no ho van reflectir a l’acta al no adonar-se dels insults.

L’Espanyol va fer públic un comunicat en el qual condemnava els càntics racistes dels seus aficionats

L’Espanyol, per la seua part, obrirà una investigació i va emetre també un comunicat, en el qual condemna “taxativament i de manera explícita qualsevol mostra de racisme als camps de futbol”. Igualment va mostrar el seu “suport i solidaritat amb el jugador de l’Athletic Club”.

D’altra banda, la jutge d’instrucció 3 de Cornellà, va imposar una ordre d’allunyament d’un mínim de 1.000 metres de qualsevol camp de futbol als cinc detinguts, després de la baralla que hi va haver als voltants de l’RCDE Stadium entre seguidors de l’Espanyol i de l’Athletic. Un aficionat blanc-i-blau va resultar ferit i, a part dels cinc detinguts, van ser identificats 36 seguidors més que van participar en la baralla.

En relació amb aquest fet, l’ajuntament de Cornellà va anunciar que es personarà com a acusació contra els cinc detinguts. També hi va haver baralla entre radicals del València i del Barça a Mestalla.

Acord entre Barça i Roma sobre Carles Pérez El Barcelona i la Roma han arribat a un principi d’acord per cedir al davanter blaugrana Carles Pérez. L’acord, pendent del vistiplau del futbolista, inclouria la compra obligatòria a final de temporada, la qual cosa reportaria al club blaugrana uns ingressos de 15 milions d’euros. Segons va informar Sky Sports, el Barcelona és partidari d’incloure una clàusula de recompra, per un preu que s’acostaria als 25 milions, però la Roma rebutjaria aquesta opció.

tracking