SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: "Si ve algú, bé, però estic content amb l'equip"

El mercat es tanca a les 18.00 hores i Molo continua obert encara a la possibilitat de fitxar || Va descartar per demà Soriano i Éder, encara no recuperats

L’entrenador, en roda de premsa.

L’entrenador, en roda de premsa.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas Molo, es va referir ahir a la possibilitat que hi hagi moviments d’última hora a la plantilla abans que es tanqui el mercat hivernal avui a les 18.00 hores i va assenyalar en aquest sentit que “si ve algú serà benvingut, però estic encantat amb el que tinc”. Molo va admetre que “l’última paraula la té el director esportiu”, però va reiterar que “a la plantilla, hi tinc molt i bo. El meu repte més gran en aquesta segona volta serà fer que rendeixi la gent que no ho ha fet encara”.

En aquest sentit, va esmentar un nom propi, el davanter Raúl González, que ha rebut ofertes. “El futbol comporta aquestes coses, però no em preocupa. Si el poden descentrar aquestes ofertes? Raúl és un professional de cap a peus i un gran xaval, així que segur que no l’afectarà i espero moltíssim d’ell. He de treure-li el màxim rendiment en aquesta segona volta, però no només a Raúl sinó a tots els jugadors”, va concloure l’entrenador d’Almeria.

Ja referint-se al partit de demà dissabte al camp de l’Espanyol B (19.00), Molo va donar per descartats César Soriano i Éder. A més, hi ha la baixa del sancionat Adri León. Pel que fa al possible substitut d’aquest l’onze inicial de matí va comentar: “És una peça molt important, però tinc diverses solucions.”

Va parlar del filial espanyolista com “un rival molt bo, que té molta facilitat per fer gol i compta amb jugadors top de la categoria amb un gran futur”. No obstant, va afegir que “ja el vam guanyar a la primera volta i crec que el podrem superar una altra vegada”. Va dir que és un partit “important” però sense més transcendència. “Podem perdre davant de l’Espanyol B i després guanyar els següents partits o al revés. Encara no hi ha res definitiu. Això al maig.” Pel que fa partit a la Nucia, que es reprendrà dimecres vinent, va dir que “l’afrontarem amb il·lusió. No cal donar més voltes a la data”.

tracking