SEGRE

DEPORTES_LUNES

A cinc punts del 'play-off'

El Lleida, després de l’empat sumat dissabte al camp de l’Espanyol B, ocupa la vuitena posició amb un encontre menys || Aquest dimecres jugarà a la Nucia els 76 minuts de partit que falten

alt

Prèvia Espanyol "B" - Lleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida tindrà el play-off a l’abast si aconsegueix aquest dimecres la victòria al camp de la Nucia, a la represa del partit que es va suspendre pel temporal el 19 de gener, quan tan sols se n’havien disputat catorze minuts. Després de l’empat que va aconseguir dissabte a la Ciutat Esportiva del Espanyol amb el filial blanc-i-blau (2-2) i una vegada completada ahir la jornada 23 de Lliga, l’equip de Molo queda a la vuitena posició, amb 35 punts, a 5 de la zona de play-off, que marca el Cornellà amb 40. El Lleida posarà el calendari al dia aquest dimecres, data fixada per la Federació Espanyola per disputar els 76 minuts que van quedar pendents. Un triomf del Lleida li permetria aconseguir els 38 punts, a dos del play-off, i situar-se sisè a la taula classificatòria, mentre que una derrota el mantindria a la mateixa posició que ocupa ara.

Pel que fa als partits que es van disputar ahir va destacar la derrota del líder, el Sabadell, que va perdre al seu camp contra l’Hèrcules, per 1-2. Malgrat aquests tres punts, l’equip alacantí es manté en posicions de descens.

El Barça B és segon amb 41 punts, a només un del líder, per la victòria que va aconseguir ahir per 1-2 en la visita al camp del Prat. Un altre equip de la zona de play-off, el Castelló, va perdre per 1-0 a Olot, i el quart classificat és ara el Cornellà, amb 40 punts, al guanyar ahir per 0-2 al camp del Badalona, que serà el rival del Lleida el cap de setmana que ve. Aquest partit es jugarà diumenge, dia 9, al Camp d’Esports a les 17.00 hores.

Quant al rival del Lleida d’aquest dimecres, la Nucia, ahir no va passar de l’empat al seu camp amb el València B (0-0). L’Andorra, per la seua banda, va arrancar un empat al camp de l’Eixea (1-1), amb la qual cosa suma 37 punts, dos més que els lleidatans.

Per al partit d’aquest dimecres és dubte Pau Torres, baixa dissabte per malaltia. 

tracking