SEGRE

HOQUEI PATINS CLUBS

El Llista exporta a Mèxic

El jugador i tècnic de la base Enric Duch és a Nezahualcóyotl impartint un campus al filial que té el club en aquest país || Ha contactat amb empresaris de la zona per ser patrocinadors

Enric Duch posa després d’un entrenament amb alguns dels nens del Llista México que participen en el campus que imparteix.

Enric Duch posa després d’un entrenament amb alguns dels nens del Llista México que participen en el campus que imparteix.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enric Duch, jugador i entrenador de la base del Lleida Llista i fill del president, es troba aquests dies a Mèxic impartint un campus de tecnificació organitzat pel filial que té el Llista en aquest país americà, que des del 2017, quan es va segellar un acord de vinculació, va canviar el seu nom, els Halcones de Ensenada, pel de l’entitat lleidatana. El seu objectiu allà és doble: ensenyar la metodologia d’entrenament i captar futurs patrocinadors.

“La funció principal és veure en quina situació està l’hoquei a Mèxic, perquè no té la mateixa popularitat que a Catalunya, i ensenyar com fem les coses a Lleida a nivell de tecnificació, a banda de mantenir contactes amb empresaris d’aquí per a possibles contractes de patrocini, perquè és una cosa que ens interessa molt”, va recalcar Duch, que es troba des de dimarts passat a Nezahualcóyotl, una urbs propera a Ciutat de Mèxic que compta amb poc més d’un milió d’habitants, i on l’esport rodat està, al seu parer, “una mica antiquat”.

El club ha mantingut contactes amb empreses del sector fructícola i distribuïdores de salses

“Practiquen un hoquei a l’antiga, una cosa normal perquè no tenen tants recursos com a Catalunya per anar innovant. El millor que té és que el seu president, Ricardo Cuautle, quan va venir a Espanya fa uns anys, va veure com es feien les coses i va entendre que necessitaven un canvi, i ara intenten fer una petita revolució”, explica.

Al marge de la part purament esportiva, Duch també ha fet contactes amb empresaris de la zona “per trobar patrocinadors que ajudin el nostre club afiliat a Mèxic i el de Lleida. Moltes empreses estan interessades que el seu nom arribi a Espanya. Que hàgim guanyat els dos últims anys la Copa CERS ens ha obert portes i els incentiva més a ser patrocinadors. Està clar que encara cal parlar de moltes coses, però almenys se’ls veu il·lusionats i predisposats per portar el nom de les seues empreses a Espanya”, va indicar.

D’aquesta manera, aquestes empreses, bàsicament distribuïdores de productes fructícoles com l’alvocat o salses típiques del país, han mostrat el seu interès a exportar els seus productes i ja han tingut converses via Skype amb la Cambra de Comerç de Lleida.

tracking