SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Gustavsson i Nogic, del Cadí al Preolímpic

Es juguen la plaça de Tòquio amb Suècia i

Elin Gustavsson s’enfrontarà a Japó, Bèlgica i Canadà.

Elin Gustavsson s’enfrontarà a Japó, Bèlgica i Canadà.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu tindrà dos representants, la sueca Elin Gustavsson i la sèrbia Jovana Nogic, als Preolímpics que es disputen aquesta setmana, en els quals hi ha en joc les últimes places per als Jocs de Tòquio de l’estiu que ve.

Yoyo Nogic jugarà a casa, al seu Belgrad natal, on la seua selecció ha quedat enquadrada al grup A al costat de Nigèria, Moçambic i Estats Units, amb el qual el combinat serbi debutarà aquest dijous. Com que el quadre nord-americà ja té plaça assegurada com a campió de l’últim Mundial, d’aquest grup només sortiran dos equips classificats per a Tòquio, igual com passa al de Suècia, que entre els seus rivals hi ha el Japó, que té plaça fixa com a organitzador. El quadre nòrdic en què milita Gustavsson, que s’estrenarà també dijous contra les nipones, s’enfrontarà també a Canadà i Bèlgica, que jugarà com a local a Oostende.

D’altra banda, el Sedis va fer públics ahir els preus de les entrades i abonaments per a la Copa de la Reina, que es disputarà a Salamanca del 5 al 8 de març. Les entrades per al Girona-Cadí costen entre 8 i 16 euros i els abonaments per a tot el torneig oscil·len entre els 25 i els 50. El club contractarà un autocar si hi ha un mínim de 30 reserves.

tracking