El Magraners goleja a plaer el Miralcamp

Una jugada del partit de dissabte entre el Magraners i el Miralcamp.

Una jugada del partit de dissabte entre el Magraners i el Miralcamp.MAGDALENA ALTISENT

El Magraners va derrotar el Miralcamp en un partit sense un dominador clar però en el qual els locals van ser més eficaços i van saber materialitzar les ocasions de gol. Els visitants, desencertats, no van aconseguir moure el marcador en cap moment. El primer gol, de penal, no va arribar fins al minut 43 a les botes del local Martínez. Es va acabar, així, la primera part amb avantatge. A la segona meitat, J. Fuentes va marcar el segon gol del partit en el 68 i, deu minuts més tard, A. Aranda en va anotar un altre. Finalment, en el minut 82, E. Fuentes va marcar l’últim gol del matx, per deixar el marcador en un 4-0 i donar el triomf clar al Magraners.