Gols després del KO coper

El Madrid es refà de l’eliminació remuntant a un Osasuna que va marcar primer || L’àrbitre va perdonar l’expulsió a Ramos per una dura entrada

Luka Jovic, que va tancar el compte del Madrid, celebra el seu gol amb Fede Valverde.EUROPA PRESS

El Reial Madrid, que va arribar a Pamplona ferit per l’eliminació a la Copa del Rei, va acabar golejant un Osasuna que es va avançar en el marcador i que va mantenir el matx igualat fins que en el minut 84 els blancs van marcar el tercer. Ramos, que va anotar l’1-2 que suposava la remuntada madridista, va poder haver estat expulsat per una dura entrada a Rubén García, però l’àrbitre Gil Manzano li va perdonar la targeta roja.

L’Osasuna, sempre intens en els primers minuts acompanyat per la seua afició, aconseguia burxar en la ferida blanca i avançar-se amb un cop de cap d’Unai a la sortida d’un córner. Però quan més crítica podia ser la situació per als madridistes van aparèixer els jugadors amb més qualitat sobre la gespa i de les botes d’Isco, Modric o Benzema els visitants aconseguien trobar el seu joc.

Aquesta comoditat es transformaria en gols passada la mitja hora de partit quan Isco, de volea, i Ramos, de cap, capgiraven el marcador.

Va seguir el domini merengue al tornar dels vestidors, però amb escasses ocasions. L’Osasuna, encara que superat, va tenir l’empat a les botes de Rubén, el seu millor jugador, però Varane va enviar a córner el seu xut quan aquest es colava a les xarxes de Courtois. Els rojos, bolcats en els minuts finals, van concedir espais que el Madrid va aprofitar per, en dos transicions ràpides, sentenciar amb gols de Lucas i Jovic.