Repartiment de punts en un derbi igualat

Un jugador de l’Alguaire intenta controlar la pilota davant d’un defensa del Pinyana.MAITE MONNÉ

Igualtat màxima entre l’Alguaire i el Pinyana, en un derbi amb les grades del Municipal plenes. Durant la primera part, els locals van pressionar amb molta intensitat, arribant a porteria amb el gol de Javier en el minut 10.

Després del gol, el Pinyana va augmentar la pressió defensiva, sense cedir davant del fort atac de l’Alguaire. Després del descans, el Pinyana va pressionar més l’àrea local fins que, en el minut 73, Ventaja va igualar el marcador de penal. Després de l’empat, l’Alguaire va tenir diverses ocasions però, després d’un gol anul·lat per un discutit fora de joc, el matx va acabar amb l’1-1 definitiu.