SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça ja ha sol·licitat permís a LaLiga per fitxar

L’organisme gestor té ara setanta-dos hores per emetre el dictamen mèdic

Valverde va rebre el premi Referente 2020 a Bilbao.

Valverde va rebre el premi Referente 2020 a Bilbao.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça va enviar ahir a primera hora de la tarda a LaLiga la documentació amb la petició per poder fitxar un jugador que cobreixi la baixa de llarga durada d’Ousmane Dembélé, segons va informar el club blaugrana.

L’entitat espera que LaLiga confirmi la recepció dels informes metges de l’operació a la qual es va sotmetre dimarts el francès a Turku (Finlàndia) i a partir de llavors tindrà setanta-dos hores per emetre un informe mèdic que permetrà o no que el Barça pugui fitxar un davanter que supleixi Dembélé, que ahir ja va tornar a Barcelona després de ser operat.

Ángel Rodríguez (Getafe), Lucas Pérez (Alabès) i Loren Morón (Betis) són els més ben col·locats per fitxar

Els informes mèdics firmats pel doctor Lampainen, que és qui va realitzar la intervenció, determinen un període de baixa de sis mesos, un més del que es considera com a baixa de llarga durada, segons la normativa. En el moment en què la comissió mèdica de LaLiga doni el vistiplau a la incorporació, el Barcelona disposarà de quinze dies per fer-la efectiva.

Precisament, en previsió d’això, ahir estava prevista una reunió entre el director esportiu, Eric Abidal, i el seu adjunt, el lleidatà Ramón Planes, amb el director general (Óscar Grau) i l’entrenador, Quique Setién, per prendre una decisió sobre el candidat.

S’estudien diferents perfils, com els d’Ángel Rodríguez (Getafe), Lucas Pérez (Alabès) o Loren Morón (Betis), ja que l’opció de William José (Reial Societat) ha quedat descartada per l’elevada clàusula de rescissió, 70 milions d’euros.

D’altra banda, el central francès Samuel Umtiti va entrar ahir a la rutina del treball dels companys, en un entrenament en el qual tant el central Gerard Piqué com el porter Neto ja han treballat sense problemes i podrien rebre aviat l’alta mèdica de cara al partit de demà al Camp Nou amb el Getafe. A més, el Barça va informar ahir que després de perdre’s la sessió de dimecres per una amigdalitis, el portuguès Nelson Semedo va tornar als entrenaments, tot i que va treballar a un altre ritme. Es van afegir al treball els joves Morer, Araujo, Akieme, Riqui Puig, Saverio, Rey Manaj i Ansu Fati.

sant sebastià

El Mirandés va sortir amb molta vida de Sant Sebastià després de caure al primer assalt de semifinals per la mínima (2-1) i jugarà a Anduva amb moltes opcions de lluitar per la seua primera final de Copa de la història, mentre que els donostiarres van malgastar l’oportunitat de deixar l’eliminatòria vista per a sentència.

tracking