SEGRE

BÀSQUET COPA DEL REI

El Madrid, nou campió

Conquista el seu 28è títol a l’escombrar l’Unicaja en una final sense història || L’encert i la intensitat noquegen un amfitrió sense forces

Felipe Reyes, capità del Madrid, aixeca el trofeu de campions de la Copa del Rei.

Felipe Reyes, capità del Madrid, aixeca el trofeu de campions de la Copa del Rei.EFE/JORGE ZAPATA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Madrid es va proclamar ahir campió de la 84 edició de la Copa del Rei al batre l’Unicaja (68-95), en una final en què Facundo Campazzo, MVP de la competició, va firmar una altra actuació magistral i Jaycee Carroll va exhibir un fi canell per permetre que l’equip blanc recuperi el tron coper tres anys després. Les vitrines del Madrid es tornen a obrir per acollir la Copa número 28 de la història en un cap de setmana redó a Màlaga, on van superar amb molta autoritat Bilbao, València i Unicaja. En l’oblit queden les dos últimes i polèmiques finals contra el Barça, a qui torna a avantatjar en tres títols copers després d’obtenir la victòria més àmplia en una final amb el format modern.

Per la seua part, l’Unicaja, víctima de la maledicció de l’amfitrió, va caure a la segona final de les tres que ha disputat. Minvat per la lesió de Jaime Fernández, no va trobar respostes més enllà de la fe de Darío Brizuela. Trist final per a un cap de setmana en què a Màlaga va reviure la il·lusió.

tracking