L'Espanyol suma un treballat i valuós punt al Sánchez Pizjuán

Una polèmica falta marcada pel VAR dóna peu al primer gol perico

Javi López intenta frenar Ocampos.

Javi López intenta frenar Ocampos.EFE

L’Espanyol va sumar un punt molt valuós al Sánchez Pizjuán davant d’un Sevilla al qual va remuntar el gol inicial i a què guanyava a deu minuts del final (2-2). Els d’Abelardo van saber patir per puntuar malgrat jugar, des de l’equador del segon temps, amb un jugador menys per l’expulsió de Víctor Sánchez. L’Espanyol, sense Raúl de Tomás per molèsties, es va aprofitar d’un conjunt, el de Lopetegui, desorientat després d’inaugurar el marcador, encara que el punt no li serveix, ara per ara, per deixar enrere els llocs de descens. D’inici, el Sevilla va dominar fins a trobar el primer al quart d’hora quan una magnífica centrada mesurada de Jesús Fernández va significar el gol per Ocampos amb una precisa rematada de cap a la qual no va poder respondre Diego López.

A partir d’allà, l’Espanyol ho va intentar i va crear incertesa al Sevilla al prendre la iniciativa. Vaclík va començar a tenir problemes. A la mitja hora, Cordero Vega va consultar amb el VAR una acció del central Sergi Gómez amb el davanter argentí Jonathan Calleri i va assenyalar falta al caire de l’àrea local que va transformar en l’empat Embarba. El gol va deixar el matx trencat en el descans.

I al cap de poc de reprendre’s el joc va ser Wu Lei el que va sorprendre la defensa sevillana per marcar l’1-2. El gol va desorientar encara més els locals, mentre que els blanc-i-blaus van continuar ordenats en el seu sistema defensiu perquè passessin els minuts sense gaires sobresalts. En el 69 Víctor Sánchez va veure la roja i això va obligar Abelardo a treure jugadors defensors com Víctor Gómez i Calero per mantenir la renda, però no va poder impedir que Suso empatés als vuitanta minuts. Ja no hi va haver temps per desfer l’empat.