SEGRE

DEPORTES_LUNES

“Messi pot jugar fins als 38 anys”

Carles Puyol assegura, en una entrevista prèvia a l’entrega dels Premis Laureus, que no contempla un Barça sense l’argentí || Sobre el seu futur, va comentar que té la porta oberta al Barcelona

Carles Puyol, en una entrevista recent.

Carles Puyol, en una entrevista recent.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exjugador del FC Barcelona, el lleidatà Carles Puyol, va dir ahir que no és moment de plantejar-se un Barça sense Leo Messi perquè creu que a l’argentí li queden diversos anys de futbol.

L’excapità blaugrana ho va afirmar en la prèvia de la cerimònia de lliurament dels Premis Laureus 2020 que se celebrarà avui a Berlín. “Messi té 32 anys. Crec que un futbolista que es cuida com Leo pot estar fins als 38. En queden sis. Per què parlarem del Barcelona sense ell quan el tenim aquí? Cal parlar de l’equip amb ell i intentar guanyar el màxim possible”, va indicar.

Preguntat sobre el seu futur, va apuntar: “No em veig en una banqueta. Em sembla més interessant la direcció esportiva. Però en un futur no sé si es donarà el cas. M’agradaria tornar a jugar, però això és impossible. Ara estic en un altre moment vital, gaudint d’altres coses. I molt content. En un futur veurem què passa”. En qualsevol cas, no tanca les portes al Barcelona: “Jo mai m’he separat del Barcelona. Sóc aficionat des que tinc ús de raó.”

En aquest sentit, Puyol va explicar que “sempre estic obert al Barcelona, però depèn del moment de cada un. No tant de les persones que estan dirigint, el Barcelona està per sobre de presidents i jugadors. A tots els que volen ser presidents del Barcelona els desitjo el millor i si a algun li puc sumar i m’encaixa de moment vital, allà estaré”, va manifestar.

Una altra possible porta oberta seria integrar-se a l’equip d’Iker Casillas si aquest opta a la presidència de la Reial Federació Espanyola de Fútbol (RFEF): “Us puc assegurar que no n’he parlat amb ell. Desconec si té pensat presentar-se o no. Ell és un amic i sempre l’escoltaria, una altra cosa és que hi entrés. També sóc amic dels del Barcelona, m’han trucat i no he entrat”, va explicar.

“Això són llocs on cal anar molt convençut perquè crec que és un lloc bonic però requereix responsabilitat i temps. Depèn del moment vital en què està cada un, et pots implicar o no en aquest projecte”, va afegir. Puyol va reconèixer que el motiva involucrar-se en projectes amb Laureus: “Això em pot il·lusionar més que entrar en qualsevol federació o club. He estat molt afortunat perquè durant vint anys he fet el que més m’agrada, entrenar-me i jugar a futbol. Tenim un deute amb la societat i una manera de tornar-ho és ajudant els nens i nenes, que són el futur.”

tracking