SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Pep Muñoz deixa el futbol xinès després de 4 anys

El tècnic lleidatà està obert a “projectes motivadors i si pot ser a prop de casa” || Cinquè a la Lliga i subcampió de Copa amb el Shandong

Muñoz, al costat de Mascherano quan aquest va jugar a la Xina.

Muñoz, al costat de Mascherano quan aquest va jugar a la Xina.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic egarenc establert a Lleida des de fa vint anys Pep Muñoz ha tornat a casa després de quatre temporades en el futbol xinès, tres formant part del cos tècnic al Qingdao Huanghai, a Segona divisió, fregant l’ascens, i l’última al Shandong Luneng, a la Superlliga, on ha estat subcampió de Copa i cinquè a la Lliga en la seua campanya més exitosa. Ara el que busca Muñoz són “altres experiències, una motivació i una il·lusió noves en un nou projecte. He tingut algunes ofertes de la Xina i una del Japó, però si puc tornar a prop de casa, molt millor”.

El tècnic, que formava part de l’staff tècnic de Jordi Vinyals al Barça juvenil que va ser campió d’Europa, valora “molt positivament” la seua experiència a la Xina, que li ha donat un bagatge i una dimensió internacional. Després de ser tot aquest temps assistent, li agradaria liderar ara algun projecte com a primer entrenador. “Ja no em seduïa l’última proposta i el paper a l’equip que m’oferia el Shandong”, afirma. També assenyala haver seguit des de la distància el Lleida i el Barça. “El Lleida ha de competir amb equips amb forts pressupostos i no resulta fàcil aconseguir l’ascens si no quedes campió de grup”, afirma.

D’altra banda, l’esclat del coronavirus el va agafar “quan tornava de la Xina i encara no se sabia la dimensió que tindria”, conclou.

tracking