FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Desfeta del València, obligat a remuntar tres gols a l'Atalanta

L’eficàcia dels italians va ser la clau

Hans Hateboer celebra el quart gol dels italians.

Hans Hateboer celebra el quart gol dels italians.JONATHAN MOSCROP/CSM VIA ZUMA WI / DPA

L’Atalanta va golejar ahir el València (4-1) i va posar un peu a quarts, en un partit marcat per l’eficàcia dels italians, ja que el conjunt visitant també va disposar de força ocasions però la falta d’encert el va penalitzar.

Van avisar els italians als 8 minuts, però Jaume va salvar el València. Al quart d’hora Papu Gómez es va inventar una gran assistència que va aprofitar Hateboer a l’avançar-se a la marca de Gayà. El València va controlar el partit i mereixia l’empat, però en el tram final del primer acte va arribar el segon gol de l’Atalanta, després que el seu golejador Ilicic sorprengués a la frontal de l’àrea amb un potent xut.

El València va afrontar la segona part amb l’obligació de marcar per deixar oberta l’eliminatòria però va ser l’equip de Bèrgam el que va sortir al camp amb el gol entre cella i cella. Igual com en el segon, aquest cop va ser Freuler el que es va perfilar des de la frontal i el seu xut amb rosca va sorprendre Jaume per anotar el 3-0. Maxi Gómez hauria pogut retallar diferències en un error del porter que va arribar a les botes de Ferran, que va veure l’uruguaià completament sol, però el seu xut el va aturar Gollini, esmenant l’error. Del possible 3-1 es va passar al 4-0 en tot just un minut, a l’aprofitar Hateboer un contraatac. Celades va donar entrada a Txérixev i en la primera pilota va marcar amb un ajustat xut des de la frontal que obria un fil d’esperança per al València, que es va llançar a la recerca del segon gol. Tanmateix, no va arribar mai.