SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Tres partits a Molo i dos al seu ajudant

Competició al·ludeix a la “reincidència”

Molo, en el moment de ser expulsat a Tarragona.

Molo, en el moment de ser expulsat a Tarragona.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutge única de Competició per a Segona divisió B, Carmen Pérez González, va acordar ahir sancionar amb tres partits de suspensió l’entrenador del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas Molo, per protestes a l’àrbitre, “presentant-se la circumstància agreujant de reincidència i amb una multa accessòria al club en quantia de 135 euros i de 288 euros a l’infractor”. Així mateix, va imposar dos partits de suspensió al segon entrenador blau, Jorge Garcés, també per protestar a l’àrbitre i amb una multa accessòria al club en quantia de 90 euros i de 116 euros a l’infractor. Tant Molo com el seu ajudant van ser expulsats durant el partit davant del Nàstic de Tarragona de diumenge passat. A més, el defensa Marc Trilles haurà de complir un partit de sanció per acumulació d’amonestacions i una multa accessòria al club de 45 euros i a l’infractor de 121, i la jutge manté la targeta groga que va veure el lateral José Ruiz, de forma que desestima les al·legacions presentades pel Lleida Esportiu.

S’ha de recordar que Molo ja va patir una expulsió en el matx contra el Barça B el novembre passat que li va comportar dos partits de suspensió. Per això la jutge de Competició es va referir a la seua reincidència.

El president del Lleida Albert Esteve, té previst aprofitar una reunió de clubs de Segona B la setmana que ve per presentar una queixa formal pels arbitratges rebuts a Sabadell, davant de l’Espanyol B i a Tarragona, on els blaus s’han sentit molt perjudicats. En el duel més recent de diumenge passat davant del Nàstic, l’àrbitre valencià Héctor Rodríguez Carpallo no només va perjudicar amb les seues decisions els de Molo, sinó que va redactar una acta plena d’errors i falsedats.

La plantilla torna al treball i entén les queixes del club

La plantilla del Lleida entén les al·legacions i queixes del club per les últimes decisions arbitrals que ha patit l’equip, sobretot diumenge passat a Tarragona amb un penal a favor no xiulat i un en contra assenyalat que no era, a banda de les expulsions de Molo i el seu ajudant. Així, José Ruiz, al qual l’àrbitre va xiular penal per unes suposades mans seues, va assegurar que “no hi ha cap explicació i les imatges són les que són. Vaig a buscar la pilota amb les mans al pit. Simplement vull que sigui conscient de l’error”. El centrecampista Marc Martínez va dir que “sap greu que et penalitzin així perquè fas les coses bé en camps complicats i no guanyes”.

tracking