SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí afronta a Tenerife una altra batalla pel 'play-off'

Visita el Clarinos, amb el qual està empatat a deu victòries, sense Sydney Wiese

Sydney Wiese no jugarà avui a Tenerife per motius personals.

Sydney Wiese no jugarà avui a Tenerife per motius personals.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu afronta aquesta tarda (20.00) a Tenerife un altre duel per les places de play-off davant d’un rival, el Clarinos, que suma les mateixes deu victòries que les urgellenques. Després del triomf davant del Mann Filter, al qual té guanyat també l’average particular, l’equip de Bernat Canut pot fer un pas gairebé decisiu per assegurar-se una de les vuit places que donen dret a lluitar pel títol. I és que la vint-i-unena jornada de la Lliga Femenina sembla decisiva, ja que l’Ensino, que porta una victòria més que les lleidatanes, visita la pista del líder, el Perfumerías Avenida, mentre que el Mann Filter, un altre dels rivals directes i que ara està fora de les places d’honor, rep el València, quart classificat. Si la lògica es compleix i el Cadí surt victoriós de La Laguna, tindria un marge de dos victòries més l’average sobre el quadre aragonès quan només faltarien cinc jornades per acabar la fase regular.

No obstant, el duel davant del Clarinos es preveu dur i res a veure amb el de la primera volta al Palau, on les altourgellenques van guanyar per 24 punts de diferència (81-57). “Sens dubte és un partit molt interessant contra un rival directe per les places de play-off, dos estils de joc totalment antagònics. Elles busquen un 5 contra 5 en estàtic perquè destaquen les individualitats d’Atkinson, Weaver, Traoré, Pierr Louis i Bettencourt, mentre que nosaltres volem un partit amb molt ritme, de molt desgast físic”, va indicar Canut, que veu el seu equip preparat i amb la moral alta arran de la victòria davant del Mann Filter. “Venim de dos victòries consecutives i en aquesta Lliga tan igualada, si n’encadenes tres, et poses a dalt. Sabem que serà complicat, però anem a Tenerife amb la mentalitat i la confiança de fer les coses bé i tenir opcions fins al final”, va assenyalar Bernat Canut, que per al duel d’avui tindrà la important absència de la nord-americana Sydney Wiese, que ha hagut de tornar al seu país per motius personals, encara que dilluns ja es reincorporarà als entrenaments.

D’altra banda, el Sedis i La Caixa han renovat el conveni de col·laboració amb el projecte social que impulsa el club a través del seu equip Airam, integrat per 26 jugadors (quinze nois i onze noies) amb discapacitat intel·lectual.

tracking