SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida intensifica la recerca d'un base

Divendres acaba el termini de fitxatges i ha demanat la cessió d’alguns jugadors, com Bolmaro || Prado, ajudant de Scariolo amb Espanya

Leandro Bolmaro, en un partit contra el Tenerife.

Leandro Bolmaro, en un partit contra el Tenerife.ACB PHOTO / P. LARGO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida està intensificant la recerca d’un base perquè s’incorpori abans del tancament del mercat a la LEB Or, divendres. En aquest sentit, el club ha sol·licitat la cessió de diversos jugadors que militen a la Lliga ACB i en filials, com Leandro Bolmaro (Barça) i Miguel González (Baskonia). Bolmaro, de 19 anys i 1,98 metres d’alçada, és un dels jugadors amb més projecció del filial blaugrana, amb esporàdica presència a la Lliga ACB i Eurolliga. Jugant amb el Barça B de LEB Plata ha signat 15,1 punts i 3,1 assistències per partit de mitjana. Miguel González, de 20 anys i 2,03 metres d’alçada, també pot jugar com a escorta i ha tingut escàs protagonisme al primer equip, amb només set partits a la Lliga ACB.

D’altra banda, el pivot Marc Martí ha tornat a entrenar-se aquesta setmana amb la resta dels seus companys de l’ICG Força Lleida després de rebre l’alta de la fractura per estrès del segon metatarsià del peu esquerre i ja estarà disponible per jugar el divendres 28 (20.45) a Alacant. El pivot ha estat inactiu durant dos mesos, ja que el seu últim matx va ser el 20 de desembre al Barris Nord davant del Melilla.

D’altra banda, Joaquín Prado, assessor esportiu del club, es troba concentrat amb la selecció espanyola com a tècnic ajudant de Sergio Scariolo. Espanya juga demà contra la selecció de Polònia.

tracking