TEMPS EXTRA PATINATGE ARTÍSTIC

Lleida vibra amb els millors xous

Matadepera s’emporta la victòria en el Català de Grups Petits, en la competició que va acabar ahir al Barris Nord || Olot, campió en Grups Grans, va repetir ahir en Júnior

Un dels grups que van participar ahir en la segona jornada del Català de Grups Xou.ITMAR FABREGAT

El pavelló Barris Nord de Lleida va acomiadar ahir el Campionat de Catalunya de Grups Xou, que, durant aquest cap de setmana, ha permès disfrutar dels millors equips del món en una disciplina dominada tradicionalment pels clubs catalans. Si dissabte va ser el torn dels Grups Grans i de Quartets, ahir va tancar la competició el Català de Grups Petits i el de Grups Júnior.

En Grups Petits, el títol de campió de Catalunya se’l va emportar el CP Matadepera, que, amb el muntatge Salem, va obtenir la millor puntuació, 89’30. El segon lloc, molt disputat, va ser per al CPA Tona, que, amb Gravity, va sumar 86’80 punts. Molt a prop, amb el bronze, es va quedar el PA Maçanet, que amb Escape Room va sumar 86’30 punts. Fora del podi, amb 86’00, va quedar en quarta posició el CP L’Aldea, amb Inevitable. Lleida va competir amb dos equips i el Club Patinatge Artístic va quedar al lloc 11, amb Creant la perfecció, que li va suposar 64’60 punts. I el Lleida Patinatge Artístic va ocupar el lloc 18 i últim, amb Rebel·lió (58’10). En Júniors va guanyar el CP Olot, que dissabte es va imposar en Grups Grans. El seu Arrenca’m li va donar 82’30 punts. Segon va ser Maçanet, amb Bella Ciao (79’10), i tercer Girona, amb Qüestió de segons (76.20). Van tancar la classificació els dos equips lleidatans, Borges (lloc 16) i Alguaire (el 17).