SEGRE

DEPORTES

La Marxa del Riu Set apuja desnivell i estrena traçat

Augmenta a 1.000 metres el desnivell acumulat en la prova de 56 quilòmetres || Estrena el 22 de març una segona marxa de 46 km

La quarta edició de la prova es va presentar ahir a la sala de premsa de la Diputació.

La quarta edició de la prova es va presentar ahir a la sala de premsa de la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Excursionista Borges-Garrigues prepara importants novetats en el marc de la quarta edició de la Marxa de Resistència les Borges-Riu Set, prevista per al proper 22 de març.

La prova reina, de 56 quilòmetres de recorregut, incrementarà a 1.000 metres el desnivell acumulat, arribant fins als 3.500 i 18 punts de dificultat, mentre que l’organització estrenarà una segona marxa, la de les Comes, de 46 quilòmetres i 2.510 metres de desnivell acumulat i 14 punts). Totes dos proves, que poden disputar-se tant corrent com caminant i que tornaran a ser puntuables per al Circuit Català de Caminades de Resistència, tenen fixada la sortida les 7 del matí, mentre que paral·lelament estan previstes dos caminades populars, de 16 i 24 quilòmetres, que sortiran a les 8.30 hores.

El Centre Excursionista Borges-Garrigues espera batre el rècord de participants de la passada edició, que va ser de 350, i assolir els 400.

Ramon Not, responsable de l’organització, va revelar que el noranta per cent de la participació és de fora de la província de Lleida. Les quatre distàncies tindran la sortida i l’arribada a les Borges Blanques, amb uns recorreguts que travessaran els municipis de Juneda, Castelldans, l’Albi i Cervià de les Garrigues.

tracking